Mladoletnik policistov sin?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Pri resni raziskavi se najprej odpravi banalnosti in se upošteva samo gola dejstva.
Banalnosti so to, kar ti imenuješ "zveza". To namreč v redosledku vzrokov sicer ima pomen, v redosledu posledic je pa irelevantno.
Skrajšano: who cares, kaj je bilo zadaj. Modela so do smrti pretepli in je zato umrl.
V našem pravnem sistemu pač nimamo "zločina iz strasti", kot ga imajo npr. v Franciji.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Res je, preveč lokalov pa preveč pijančkov. Potem se pa pijani zaljubijo v babo, ki je trezni niti pogledali nebi
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.665
3.173
113
v lokalni ostariji
babe znajo bit čudne...

če je bila vezana (kot je bilo rečeno) potem mi ni čudno da ker se je moža bala raj tega reveža pomagala hoblat... pol ji je blo pa hudo in ga je spet klicarla sta bla spet mal skupi.. .mož to pogrunta in ga pohobla do kraja...

je jeba če se petljaš s kurvo... te zna bolet...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
In spet tipična napaka. Naoblat je treba kurvo. Če ona ne bi bila za, tudi do kurbanja ne bi prišlo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Za fuk sta vedno potrebna vsaj 2, kaj bo šele potem ženski storil, so že tipa (po vzgledu ciganov, šipcev in musličev) večkrat "junaško" skupinsko pretepli ?

patriot
Ne želi si umorov iz časti po vzgledu Bangladeša, Afganistana, Albanije ali Turčije.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz

Še uradno poročilo policije

http://www.siol.net/novice/crna_kronika/2013/10/umor_na_pohorju_pripor.aspx

Sem prebrala, zdaj je pa še ena neznanka. Odpeljali so ga v gostilno in ga tam spet pretepli - a folk je pa gledal? Nisem jaz noben heroj, tukaj me boste označili za prpo prve klase, nič hudega, ampak a je bila oštarija prazna, nihče ni poklical policije? So se tudi tam vsi bali, tudi po tem ko so že odšli ali se jim =be in so se pač potuhnili, kot se Slovenci znamo, razen pač za šankom?

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.918
116
63
mb+ -20km
Sem dokaj blizu doma in po vasi se marsikaj govori. Vpletene nisem poznal. Po govoricah sodeč je pa res, da jih je pokojni večkrat dobil
od partnerja ljubice. Je pa bil tale pokojni toliko vsekan, da se je še vedno vračal med noge te ljubice, kljub batinam.
Še citat ene komentatorke na večer.si:

Citat:
Komentator:
ivanka
Datum:
17.10.2013 17:43:00
IP:
213.161.12.99
Zdravstveni dom dr. A. Drolca
ka se vun vlečete po celi vesi je prosil pomoč vsi smo vedli da ga na dom ponoči hodijo mlatit da ga kliče on đulfa v čuka tam pa udri po srmaku pa ko mamo tako sodstvo bi ziher tistiga zaprli ko bi jim to povedal ne pa njegove krvnike ti bi se pa pol izživlali nad našimi

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mogoče so ga v kuhnji al pa je bila oštarija zaprta... æe je že tista ženska bila lastnica te oštarije...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz

Še uradno poročilo policije

http://www.siol.net/novice/crna_kronika/2013/10/umor_na_pohorju_pripor.aspx

Sem prebrala, zdaj je pa še ena neznanka. Odpeljali so ga v gostilno in ga tam spet pretepli - a folk je pa gledal? Nisem jaz noben heroj, tukaj me boste označili za prpo prve klase, nič hudega, ampak a je bila oštarija prazna, nihče ni poklical policije? So se tudi tam vsi bali, tudi po tem ko so že odšli ali se jim =be in so se pač potuhnili, kot se Slovenci znamo, razen pač za šankom?

V Članku piše, da so ga v oštarijo odvlekli v soboto v zgodnjih jutranjih urah.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
vseeno bi moral prej babo nahoblat kot pa tega reveža. Ne pa da je baba hoblala zraven. Ni mi tu jasno, porivala se je z njim, pol pa ga z ostalimi pretepala?

Variantabi bila, da je tipček kaj priložnostno delal pri njih doma, pa mu ni plačala, ampak mu ga je potegnila. Potem pa se je zaljubil vanjo in jo gnjavil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
še ena dejstva:

Tip je umrl v gozdu, saj je bila sled, ko se je vlekel..predrto je mel pljučno krilo (polomljena rebra).

Tale ženska (problematična familija očitno) je imela brata , ki je pred leti v smrt spravil sebe in 3 druge mlade fante v nesreči na AC. Očitno so težave v genih.

To da je možakar bil tepen si je itak prosil, vseeno pa kot sem že napisal, ni pa potrebno človeka ubit. Tako da, peč bi bila kar pravšnja.