Miza na Koroškem :D

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Na začetku Alterja (mogoče pa tudi še na suxu) je bila debata o nekakšni mizi, na katero položiš roke in se dviga. Ima mogoče še kdo link o tem?

Nekaj sem našel tu: http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=299458&mesto=0

Je kdo že šel pogledat to čudo narave?
grin1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Nobeno čudo ni. Edino kaj je čudnega pri "table tipping" so človeški možgani. Miza deluje po principu podzavestnega gibanja udov (ideomotor movement) in neustavljive človeške želje po nadnaravni izkušnji. Tako kot pri raznih seansah ali vedeževanju si ljudje zapomnijo samo zadetke, če zgreši pa pozabijo ali pa si mislijo, da so dobili neko novo informacijo, ki je tudi sami niso vedeli.

I WANT TO BELIEVE!
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tole je pa zanimivo.

glede loto številk je pa baje tako, da vse te šlogarje zazezuje kodeks, ki pravi, da ne smejo odkrivati prihodnosti, ki bi lahko spreminjala prihodnost.

back to the future

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Kaj naj rečem? Bil tam (Kogelnik). Miza za nazaj ugane res vse kar jo vprašaš... Pa če jo vprašaš koliko let je tvoja sestra mlajša od tebe, ali pa koliko opracij je imela tvoja mama v življenju, vse ugane... Za nazaj! Kar sem pa za prihodnost spraševal, pa še ne vem, kaj pa kako
smile-1.gif
Je pa fascinantno to, ko maš roke gor čisto ohlapno, ona se se pa dviguje, da verjet ne moreš... Je za probat, res, sploh ker je zastonj, pa blizu...

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Se je treba kaj najavit? Plačat? Imaš mogoče naslov bajte? Koordinate?
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Se je treba kaj najavit? Plačat? Imaš mogoče naslov bajte? Koordinate?
smile-1.gif
Bajalico v roke, prepevaj pozitivne pesmi, pot pod noge, pa boš našel...

They all do.
bonk.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Plačat ne rabiš nič, niti se najavit ne rabiš... jaz osebno v to reč ne verjamem, edino kar me je še par dni potem tako grizlo, da spat nisem mogel je bilo vprašanje, kdo/kako/zakaj/kje dviguje to mizo... Falit pa nimaš kaj, pri gostilni (mislim da je Brančurnik) v Prevaljah, predno se zavije na pokopališče Barbara zaviješ desno v hrib in se pelješ samo naravnost, dokler ne vidš kažipota za Kogelnik, potem pa samo do konca, prideš do ene stare kmetije pa si tam.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Poroæila se nauš nikol, ker te jaz nočem.

Drugač me je pa že una kolegica od jakao ne vem renata al kwa vabil na to mizico pa seveda nisem šel ker ne vejramem v take zadeve...

B81

22. jul 2007
37.852
11.082
113
Če bi pozorno prebral, bi zasledil, da je vedela, kdaj je rojen kolega, za katerega izpraševalec ni vedel...

Pa zakaj noben ne posname?
Kaj pravi NASA?