Miška & tipkovnica

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

ksz ...

No naročil sem tipkovnico Wave:

logitech%20wave.jpg

in pa miško MX Revolution:

18-mouse-mx-revolution.jpg

Tista Nano se mi je zdela zelo priročna - ampak 'pre'majhna za vsakodnevno uporabo ... Bom 'magari' eno na kabl vzel za sabo prenašat ...

Sedaj me pa zanima še to:

kakšno podlogo je najbolje uporabljati za tako miško? Kaj predlagate? Gledal sem tiste Revoltec z USb priklopom, ki imajo rob osveteljen z LED diodami ... Kakšen drugi predlog?

Hvala in lp, kostevc

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz jo uporabljam kar direktno na mizi. Nekaj časa sem preizkušal razne podlage, potem pa ugotovil, da mi to še najbolj ustreza.

Itak so teflonske nogice in se ne zatika.

Pa naj ti oba gizmota fajn služita!

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:
kakšno podlogo je najbolje uporabljati za tako miško? Kaj predlagate? Gledal sem tiste Revoltec z USb priklopom, ki imajo rob osveteljen z LED diodami ... Kakšen drugi predlog?

Tista podloga je navadno sranje, ne kupuj tega. Če misliš kupit podlogo, kupi kaj kvalitetnega (to pomeni od 30€ navzgor), drugače je bolje biti brez podloge kot s slabo. Dobre podloge so Qpad, Steelpad, Razer, Icemat ...

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Jaz jo uporabljam kar direktno na mizi. Nekaj časa sem preizkušal razne podlage, potem pa ugotovil, da mi to še najbolj ustreza.

Itak so teflonske nogice in se ne zatika.

Pa naj ti oba gizmota fajn služita!

tudi jaz ne uporabljam podloge... je res brez boljše

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Razer Mantis. Speed varianta je precej gladka in miška zelo drsi po njej. Control je malo manj gladka za večjo kontrolo nad gibanjem. Obe sta, če se ne motim, iz tekstila, najbolje pa bo, da prej sprobaš in se odločiš. Meni je recimo bolj všeč Control verzija. Je pa podloga dokaj velika, tako da pred nakupom preveri dimenzije mize.

seXes

Pripravnik
14. dec 2007
57
0
6
Kaj, a tale Wave tipkovnica je samo s kablom al kaj?

Najraje bi si vzel Wave tipkovnico posebej in Logitech LX8 (ali pa lx7), samo vsekakor Wave tipkovnica brez kabla (če obstaja).
lx8.jpg

Našel sem Logitech Wave desktop komplet z miško LX8 ki je hkrati še brezžičen, samo tam mi je pa barva miške grda. Ne vem zakaj nimajo kompleta v modri barvi.
920000264.jpg

Kake izkušnje z LX8?

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Kaj, a tale Wave tipkovnica je samo s kablom al kaj?

Ja, tok zgleda. Čeprav se mi zdi, da je v tem kompletu oboje brezžično?

EDIT: drm videl, da si že našel ...
smile-1.gif
Če ne drugače pa miško iz kompleta prodaj.

Tista LX je verjetno čisto ok, samo prej preveri, kako velika je dejansko ... Da ne bo potem premajhna ...

Še nekaj: koliko vam zdrži baterije pri MX Revolution? Meni nekje 4-5 dni, tako da je več ali manj cel dan v uporabi. To je 'normalno'?

LP, kostevc

Nazadnje urejeno: