Mireo viaGPS 3.0 Black Edition Build 2.3

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Zdi se mi,da so poštimal mal omejitve.So bolj natačne,kot drugo sem pa opazu,da so izginle številke hiš (vsaj v naši ulici) ki niso bile točne.V naši ulci so tko razmetane,da sam bog ne ve kje je kera.In zgleda da so jih raj zbrisal kot pa narobe vnesli.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Povej mi kako imaš naštimane mape(zemljevide) in potem spisano to datoteko 'ordinale'. Ker če zaradi lepšega pregleda dam vse mape in pa seveda licence za dotične mape(zemljevide) v mapo Maps in potem spišem 'ordinale' tako: MapDir=\SDMMC\Cardinale\Maps
Map=slovenia_mo_200812.cpf (ali pa to verzijo)

MapDir=\SDMMC\Cardinale\Maps
MultiMapDir=\SEDMMC\Cardinale\Maps

mi enostavno ne zalaufa. Pokaže mi samo uvodno sliko in gre nazaj. Če pa vržem vse mape(zemljevide) v mapo Cardinale pa dela kot mora.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Če ti po pravici povem nimam.Neki sem pred časom probavu pa ni najdel map pa sem pustu tko kot je.Zadnjič enkrat sem potegnu eni dve verziji kako naj bi blo,pa še nisem mel časa sprobat.Ko sprobam ti sporočim.

JaniSOL

Zelenc'
5. apr 2009
10
0
1
Živjo.

Glede na to, da me tale Nomad kar precej zanima, mi lahko poveš, kako si zadovoljen z njim? Opravičuje ceno in kako je z update - i?

Hvala in lep dan!

Jani

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Če sprašuješ mene ti za samo napravo ne vem povedat.Jaz mam namreč tuševo navigacijo z ViaGps 3.0(pri nas Nomad).Sam program in karte so dost vredu,na ravni Garminovih.Updati so pa na voljo na znanih straneh-neuradnih.

JaniSOL

Zelenc'
5. apr 2009
10
0
1
Ja Basko tebe sem spraševal
smile-1.gif
Zanima me sam program, ne toliko mašinca, na kateri tečejo mape.

Mi lahko poveš še, kako je s POI točkami? Jih mape že vsebujejo ali se jih da naložit ekstra, tako recimo kot pri Garminu?

Hvala za enkrat, vse bolj se mi dozdeva, da bom v petek šel v BigBang po tole napravico...

Jani

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Sam program je dost enostaven in če nisi privrženec takih in drugačnih dodatkov(bolj za šminko) je to čist vredu stvarca.Z sami POI točkami se niti nisem ukvarjal,jih pa same mape že vsebujejo.Glede samega dodajanja pa ti ne vem povedati.Mene so bolj kot same POI točke zanimali radarji.Le te se pa da dodajat.Kar se map tiče,do zdaj me je še vedno pripelu do cilja,vsaj v Sloveniji.Na Hrvaškem pa nisem bil najbolj zadovoljen glede vodenja.Je pa tko,če ne poznaš poti niti ne veš,kje se še da priti do cilja.Zdaj kaj je hitrejše je pa spet druga stvar.

bedanc

Zelenc'
14. jul 2009
1
0
1
Tudi za dodajanje lastnih spiskov POI ni problema. So mi iz Mireo-a poslali programček, ki iz tekstovnih (npr.Garmin) .CSV fajlov
pretvori v ustrezen .GA format oz. naredi kar 3 fjle, ki jih nato kopiraš na kartico naprave. Lahko pa POI snameš tudi z poiplaza.com, uporabi opcijo GoClever.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
bedanc: kam skopiraš dobljene POI datoteke?

Mi je uspelo zadevo usposobit na kitajskem GPS-ju in bi rad stestiral delovanje opozoril za radarje.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Bedanec, a mi lahko daš gor ta programček za pretvarjanje POI točk,da potem delajo tudi z mireo navigacijami-mapami.
Sam imam nomad 430,samo naprava je res krš,samo karte ki so pa gor naložene pa zakon
wink-1.gif
Ampak to sem že vedel pri nakupu.
Za pomoč se ti že vnaprej zahvaljujem.

JaniSOL

Zelenc'
5. apr 2009
10
0
1
Realman, nekje sem bral, da mapi SLovenije in Hrvaške med seboj kao nista povezani in da se pri prehodu meje naprava izgubi.. si ti to kej opazil?

Hvala!

Jani

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
V tazadnji mapi je zadeva že poštimana.Sem sprobu pred 14 dnevi in ni blo težav glede tega.

globus1

Pripravnik
18. sep 2007
57
0
6
Da ne odpiram nove teme, bi kar tu prosil če mi lahko kdo pošlje karto evrope, ki sem jo po pomoti pobrisal
uf-1.gif
. Imam pa NOMAD-a.

hvala in lp