Mireo viaGPS 3.0 Black Edition Build 2.3

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Dans sem pa tud mal preverju staro AdriaRoute za ViaGps in to tanovo mapo Slovenije.Zdi se mi,da je vodenje pri Adiji precej boljše vsaj kar se dolžine poti tiče.Nova me vodi v službo cca. 5km dalj kot Adria.Pri Adriji gre kokr bi človk pričakoval,ta novo pa kar neki sili naokrog in čez mesto.Kakšne so pa kaj vaše izkušnje?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
AdriaRoute 2008.4 je bla velika cca.107MB
ta produkt ne obstaja
confused-1.gif

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Ja kako ne obstaja če pravim da jo imam.Sicer je bla dol potegnjena za MioMap2008 ampak to so tko al tko enake karte oziroma delajo na MioMap 2008 in ViaGps .Obema sem poslal lin na zasebno.Ja v stolpcu kjer je prava mapa Nemčije,takoj za Polsko.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
To je isti primer, ko rečeš mobilnemu telefonu mobitel, čeprav vsi vemo, da je to firma. Vsem, ki se ukvarjajo z navigacijskimi sistemi je jasno, da poimenovanje AdriaRoute uporablja Garmin za karte bivše juge. Lahko pa tudi sam sestaviš komplet kart in jih imenuješ kakorkoli. Komplet kart z imenom Adria Route bi moral praviloma vsebovati samo karte držav, ki mejijo na Jadransko morje, vključno z Italijo in Albanijo, ne pa tudi Srbije in Makedonije. V tem primeru tudi Garmin ne uporablja pravega poimenovanja.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Pa dobr,tam piše Adria Route.Je pa res da v samem direktoriju piše europe adria.Tole se mzdale porajtu,prav tako ,da je večji del evrope gor sam ne podrobno.Prej sem pač samo preverju slo in hr ki pa sta podrobno pokrite.Sorry k sem mal zamešu,je pa dobra karta in kar se pokritosti tiče in samega vodenja v Sloveniji.Ker Tazadnja mi je mal čudno vodenje.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
1. stiskanje podatkov
2. POI
3. AdriaRoute ima mal več držav kot pa samo kroatijo in Slovenijo.

To je moje opažanje, lahko je seveda kaj drugač.

WTF: Zdej moj odgovor čudno zgleda... Basko je editiral sporočilo očitno.

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Kar se tiče kart... za SLO je to Monolit, za HR in BiH je Mireo, za grčijo in Romunijo SunCart... Za ostalo Evropo pa TeleAtlas.

Drugače pa zraven spada tudi "Major Roads of Europe".

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Glede te nove karte za Slo?A jo kdo uporablja?Kakšna so opažanja?Ker pri prejšnji me je z nastavitvijo poti na hitro pelala v službo po poti,ki je dejansko najhitrjša,ta nova pa me pelje 5km več.Časovno so pa razen kratke enake.Zakaj izbere daljšo?Kaj potem nastavit; hitro ali ekonomično?

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Kar se tiče kart... za SLO je to Monolit, za HR in BiH je Mireo, za grčijo in Romunijo SunCart... Za ostalo Evropo pa TeleAtlas.

Drugače pa zraven spada tudi "Major Roads of Europe".

Verjamem, da nisi namerno napisal tisto na koncu prve vrstice.
smile-1.gif

Matjaz46

Zelenc'
22. mar 2009
2
0
1
se ima mgoce kdo tale link s kod si lahko nalozim na kartico, ker nikjer ne najdem, lahko na zs!

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
fantje neki me zanima, naložo sem si Mireo ViaGPS na moj Igo 683B, vendar mi zadeva ne zalaufa...ko kliknem Cardinale.exe se mi pokaže neka slika z Mireo VIaGPS black edtition ipd. in po 3h sekunah zapre...v čem bi lahko bil problem?WinCE 5.0 je platforma...

lp

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Jaz nč ne kliknem Cardinale.exe ampak enako kot pri iGOtu samo navigacijo.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
ja jaz tudi...ampak, ko kliknem, se v levem zgornjem kotu ko piše loading maps ipd., mi pri napisu LOADING MAPS vrže program nazaj na osnovni meni...ne vem zakaj

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Možno,da je kaj narobe z licencam.Glede na to,da majo mape svoje licence in da se ti ustavi pri mapah bi znal bit kaj tazga.

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
ej sem se malo poigral in mi je uspelo...neki ni bil un .ini fajl vredu zrihtan...zadeva deluje v nulo, velik bolš k garmin!

hvala vseeno

lp, grega

NATO

Zelenc'
7. jun 2009
1
0
1
Mene zanima mapa 2009.02 ker imam navigacijo nomad 403bt vendar so mape 2008.07 in ni avtoceste Lendava-Maribor, itd. Imam viagps Cardinbale 3.0 Black Edition, vendar verjetno ne build 2.3 oz mape so vse 2008.07. Bi prosil Basko za nove!