Milka?!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.506
6.275
113
Zdaj je popularna Dubajska čokolada po 66,55 EUR na kilogram.

dubaj cokolada.png

Lahko pa skupinsko počakamo, da bo pred rokom in jo takrat poceni kupimo, tako kot je bilo pri PRIME.

• Wow
Reactions: motofrik

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.380
3.474
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Zdaj je popularna Dubajska čokolada po 66,55 EUR na kilogram.

Poglej priponko 95260

Lahko pa skupinsko počakamo, da bo pred rokom in jo takrat poceni kupimo, tako kot je bilo pri PRIME.
Ah, pripravi jo doma...:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.498
3.808
113
Vse pripraviš doma, iz sestavin ki si jih sam pridelal... ne rabiš trgovin pa gostiln pa mojstrov...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.380
3.474
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Jst jo pa samo na sliki pogledam in mi jo ni potrebno ne kupiti ne narediti.
Moderna influencerska glupost... V sredini pistacijeva krema in kadaif (zelo tanki špageti)...
Okoli čokolada.
Sem naredil doma (kadaif kupil v Sparu) in smo vsi več ali manj ugotovili, da je totalno nepomembna zadeva...
Tako kot Milka...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.010
385
83
tam ko se terc po tori rola
Nič tiho. To je tako znana procedura, da je v ekonomiji dobila svoje ime: shrinkflation (skrčflacija).
Isto pri kruhu... štruca ali hlebček sta vedno bila 1kg. Nenadoma pa 750g... pa neke takšne ''vmesne'' teže...npr. bomboni. 175g... daj, jebemosveca, 100g ali pa 250g.. Še malo, pa bo moka pa sladkor namesto kilska vrečica, 800g, ker ''se ne porabi cela kila''... ;) No, počasi se bo treba navaditi gledati na polici cena/kg... Moja tudi, ko greva po kaj vzame ''cenejšo'',,, potem ji pa pokažem, kaj je ''ceneje'' -njeno 375g ali sosednje 500g, ki pa je le par deset centov dražje...

Tovaršija take in podbne hece smo že večkrat limali sm gor tisti ki živimu blizu Ita ali pa tisti ki živiji blizu Aut meje. Pa razn kretenskih odgovorov, smeškov in podobnega ni blo nekega efekta. Na MMC pa sploh...bral enega ki je šel v prvo familo pa napisal da razn rio mar pa sgrasanta ni nč cenej pa boljše kt pri nas....No par posameznikov je ugotovilo da pač ne lažemo/lažejo in da doma prodajajo ološ za velike pare.

Pa isti recim s sadjem. Ga kupujem pri privatniku ki ga kupuje onkraj meje. Pomaranče, mandarine...enega odpoklica ni bilo, medtem ko naše precenjene trgovine enkrat na teden, 2 zihr majo kaj na lagerju kar ne štima.....O okusu in ceni niti ne bi...

Treba se bo sprijazniti da večini ljudi ustreza da se nas uvršča na jug, da smo x razredno tržišče, kjer se pač proda vse kar se drugod ne uspe prodat in to je pač rezultat te menatlitete, odnods, pa tudi trgovcev in njihovega pogleda na nas

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.634
1.241
113
Ah nič, saj je samo kartelni dogovor trgovcev. 2 sem kupil, po ceni 2,59€, 52% off. 270g. V teh časih je treba bit natančen, do g natančen.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik