Saj pravim, vsi so isti nateguni. Tudi Ponudniki interneta. Lažejo kot pes teče. Ja, šlo je vse gor ampak ne tako kot se lažejo.
Je na polici zapisana cena/kg, ampak...kdo, razen redkih pa to gleda?
Ah, pripravi jo doma...:Zdaj je popularna Dubajska čokolada po 66,55 EUR na kilogram.
Poglej priponko 95260
Lahko pa skupinsko počakamo, da bo pred rokom in jo takrat poceni kupimo, tako kot je bilo pri PRIME.
Če znaš, OK, če ne, kdo ti je pa kriv?Vse pripraviš doma, iz sestavin ki si jih sam pridelal... ne rabiš trgovin pa gostiln pa mojstrov...
Moderna influencerska glupost... V sredini pistacijeva krema in kadaif (zelo tanki špageti)...Jst jo pa samo na sliki pogledam in mi jo ni potrebno ne kupiti ne narediti.
Isto pri kruhu... štruca ali hlebček sta vedno bila 1kg. Nenadoma pa 750g... pa neke takšne ''vmesne'' teže...npr. bomboni. 175g... daj, jebemosveca, 100g ali pa 250g.. Še malo, pa bo moka pa sladkor namesto kilska vrečica, 800g, ker ''se ne porabi cela kila''... No, počasi se bo treba navaditi gledati na polici cena/kg... Moja tudi, ko greva po kaj vzame ''cenejšo'',,, potem ji pa pokažem, kaj je ''ceneje'' -njeno 375g ali sosednje 500g, ki pa je le par deset centov dražje...Nič tiho. To je tako znana procedura, da je v ekonomiji dobila svoje ime: shrinkflation (skrčflacija).
kaj si pa sploh želel?Obrnili so me na tržni inšpektorat. Zdajle se mi ne da, bom drugič, ko me bo zmotilo. Lep vikend!
Ne biti preveč glasen da te ne oropajo!Ah nič, saj je samo kartelni dogovor trgovcev. 2 sem kupil, po ceni 2,59€, 52% off. 270g. V teh časih je treba bit natančen, do g natančen.
Problem Milke je v tem, da je postala zanič. In je že iz tega naslova ne kupiš ne glede na ceno.Čez noč za 2 Eur v enem letu za več kot 100% podražitev... Upam da noben ne misli kupovati Milke. Tako like ever...
A je bila kdaj sploh dobra?Problem Milke je v tem, da je postala zanič.