To ravno ne ampak vemo da mleko za Milko daje lila krava!Še malo pa bo kdo mislil, da je Milka kvalitetna čokolada
Če je bila pa Miklaževa... Tista za Božička bo imela rok 29.12.2024, Una od Dedka Mraza pa 3.1 2025...Včeraj je Milka v Šparu imela rok 15.dec.2024
Ne bit navadni softič.Obrnili so me na tržni inšpektorat. Zdajle se mi ne da, bom drugič, ko me bo zmotilo. Lep vikend!
Ja, seveda. Pa na vimah ima štiri pipe -polnomastno, posneto in brez laktoze. V četrti je kakao. Ni hecno, ker sem to slišal od enih influencerk. Potem že drži.To ravno ne ampak vemo da mleko za Milko daje lila krava!
Verjetno zavajanje trgovca potrošnikov? Enkrat tako drugič drugače. Itak so pri nas postali vsi isti. Od politikov, zdravstva, pravosodja, policije, trgovcev, vsi bi samo lagali in kradliNisem najbolj sledila temi - kaj se je prijavilo na tržni inspektorat?
Ma, začelo se je že pred leti, pa smo vsi bili tiho. Iz 300g je nastala 270g, iz 100 pa 80g. Cena pa ostala ista. Je na polici zapisana cena/kg, ampak...kdo, razen redkih pa to gleda? Je pa fora, pri teh Milkah, ko je cena ''velike tablice'' enaka za vse okuse. Nekatere imajo 270g, nekatere 300g...Verjetno zavajanje trgovca potrošnikov? Enkrat tako drugič drugače. Itak so pri nas postali vsi isti. Od politikov, zdravstva, pravosodja, policije, trgovcev, vsi bi samo lagali in kradli