Torej, Majč, prav rada pogledaš za dvakrat prepečenim klinkerjem?
Jaz npr. pa ne. Meni so bolj pri srcu pristne slovenske blondinke. Čeprav se tudi tu pojavljajo težave ... sploh tisto: "pristne". Ter "blondinke".
Danes, tudi ko jo razmontiraš, ne moreš biti povsem ziher, če so vse barve "pristne".
Že ceu lajf živim v Sloveniji pa enga migranta nisem vidla.
Kaj pomeni "že"? In do kdaj (časovno obdboje) je v tujini (ali pa tudi v Sloveniji) rojen državljan Slovenije migrant?Dokaj zanimivo glede na to, da je bilo na dan 31.12.2017 v Sloveniji več kot 150.000 ekonomskih migrantov z raznimi dovoljenji in brez SLO državljanstva pa da se migrantov, ki (že oz. "že") imajo naše državljanstvo sploh ne omenja
Fino. Potem tisti, ki so se v času SFRJ in še prej priselili iz drugih republik v Slovenijo niso migranti. Me veseli.Beseda "že" pomeni enako kot zgolj že ampak z navednicami, kdo bi si mislil kajne?
Človek, ki se iz rodne države preseli v drugo, je migrant do smrti, njegovi potomci pa so migranti 2., 3. itd. generacije.
Fino. Potem tisti, ki so se v času SFRJ in še prej priselili iz drugih republik v Slovenijo niso migranti. Me veseli.
Takisto velja za Avstro Ogrsko in druge države, v katerih smo bili Slovenci..
In recimo tisti iz Alžirije, Maroka ali drugih bivših kolonij, ki so se preselili na ozemlje današnje Francije, tudi niso migranti. Enako velja za vse bivše kolonialne države..
Fajn, prej ali slej sva prišla na isto linijo.
Jih pa zato jaz, na dnevni baziŽe ceu lajf živim v Sloveniji pa enga migranta nisem vidla. Srečala sem nekaj tujcev pa noben ni bil nestrpen, obratno prav kul folk. In takih potrebujemo več, da nam dvignejo povprečje kulskosti.
To so kolonije...in ja če si imigrirali v Francijo so migranti...Matey
se nad sabo zgražaš? Ti si pisal o isti državi, ne jaz.
Matey je govoril o isti državi in prebivalci kolonij so bili državljani Francije.To so kolonije...in ja če si imigrirali v Francijo so migranti...