Jaz bi jih namestil v Cubo hotel...pa MHotele...Aja, sem te razumela, da so tam.
Glede Roga in Metelkove sta pa vidva s Kamele0N več kot očitno bolj na tekočem kot jaz. Kar na njega se obrni, jaz nimam nič niti z enimi, niti z drugimi.
Jasno je očitno samo v tvoji glavi in sedaj si v svoje blodnje vtaknil še Jankoviča. Njegovo krivdo bom pa takoj priznal takrat, ko bodo to ugotovili ustrezni organi in ne novinarji. Dovolj jasno tudi za tvojo abstraktno psiho?Je tako jasno vse skupaj, da bolj ne more biti. Ampak po drugi strani si pa ti en zelo slabo dojemljiv človek, glede na to, da si mnenja, da je Janković na prostosti, ker ni storil nobenega kaznivega dejanja tako da me to nedojemanje niti malo ne preseneča. Preberi še ene parkrat, morda ti pa potegne.
Daj malo več povej o tem, kako ste zbirali. Koliko si dal, kolikokrat?Na začetku smo še za policiste zbirali pice da niso bili lačni.
Jasno je očitno samo v tvoji glavi in sedaj si v svoje blodnje vtaknil še Jankoviča. Njegovo krivdo bom pa takoj priznal takrat, ko bodo to ugotovili ustrezni organi in ne novinarji. Dovolj jasno tudi za tvojo abstraktno psiho?
Dvomim, da to drži, oziroma očitno obstajajo neki obvozi. Ima kolega kot podnajemnike že nekaj let šiptarje. Mož dela kot gradbenik pri slovenskem privatniku. Žena seveda ne dela in službe realno ne išče, ker to pri njih tudi ni v navadi. Imata tri otroke, ki jim včasih kako odvečno reč podarimo. Ali kdo verjame, da ga naš delodajalec plača vsaj x2 kot ostale?Za podaljšanje dovoljenja za prebivanje in delo in za združitev družine mora prosilec zase in za družinske člane izkazati zadostna sredstva za preživljanje, stanje se preverja za zadnjih šest mesecev. 800 evrov v takem primeru seveda ne zadostuje.
Za tiste policiste, ki so švercali ilegalce brez dokumentov čez mejo, jim pomagali pri ilegalnih prehodih, jim organizirali in nudili prevoze.....?Sj imaš na FB. Je šlo pa za policiste in ne za tvoje ilegalce za katere se boriš.
Link?Za tiste policiste, ki so švercali ilegalce brez dokumentov čez mejo, jim pomagali pri ilegalnih prehodih, jim organizirali in nudili prevoze.....?
Od kje ti en mesec?Kjeri Einsteini...že po enem mescu govorijo tekoče slovensko... LoL
Evo jim 9x povejo, da ne izpolnjujejo pogojev za azil, pa probajo še desetič. In če traja obravnava eno do tri leta, lahko mirne duše rečemo da so si pridobili 15-let lagodnega življenja na naš račun , in to neupravičeno.Od mojih družin jih je večina potovala več kot eno leto. Bili so v Turčiji, Srbiji, Bosni. Nazaj so jih vračali po petkrat, desetkrat. Poskušali so skozi gozdove in ta pot je zelo težka ..." Travma, ki jo ob tem doživljajo otroci, je odvisna tudi od njihove starosti.
Ne, ker ga niso dobili.Evo jim 9x povejo, da ne izpolnjujejo pogojev za azil, pa probajo še desetič. In če traja obravnava eno do tri leta, lahko mirne duše rečemo da so si pridobili 15-let lagodnega življenja na naš račun , in to neupravičeno.
Ali ni to zloraba instituta azila?