Kakšna penzija? Si pozabil da ste nam levaki vse izropali? Ne vidiš, da večina migrantov ne dela temveč vleče socialo?Kmalu se bo izkazalo kdo je bedak, ti kratkovidno teslo. Demografija nikoli ne laže in prav rad bi videl tvojo penzijo, ki bo izvirala od čistokrvnih Slovencev, po možnosti takih s petstoletnim pedigrejem.
Kmalu se bo izkazalo kdo je bedak, ti kratkovidno teslo. Demografija nikoli ne laže in prav rad bi videl tvojo penzijo, ki bo izvirala od čistokrvnih Slovencev, po možnosti takih s petstoletnim pedigrejem.
Ti že veš.. ponavljal se ne bom..
Kakšna penzija? Si pozabil da ste nam levaki vse izropali? Ne vidiš, da večina migrantov ne dela temveč vleče socialo?
Ja, jaz vem. Ti pa ne, ker drugače nebi pisal, da ne opravljam svojega dela, saj ni prav nobenega dela, ki bi ga moral opravljati
Palestinska deklica ji je povedala, da se boji izgona. Merklova pa ji je odgovorila, da ne morejo kar vsi begunci priti v Nemčijo.
Merklova pa ji je odgovorila: »Politika je včasih težka. Ti si izjemno simpatičen človek, a veš, da je v palestinskih begunskih taboriščih v Libanonu na tisoče in tisoče ljudi. Če sedaj rečemo: 'Vsi lahko pridete'... tega preprosto ne zmoremo.«
V vse skupaj je nato posegel moderator srečanja in poudaril, da Reem ni želela nekaj narediti »prima«, ampak izpostaviti težavno življenjsko situacijo, v kateri se je znašla. A Merklova se ni dala in je med drugim odgovorila, da se zaveda, da je to težko in da jo je zato želela potolažiti.
Moderator je nato spremenil temo, a kanclerki pred tem še dejal, da bi bilo lepo, če bi si zapomnila obraz tega otroka.
Merklovo so danes ostro napadli politični komentatorji in med drugim člani opozicijskih Zelenih. Označili so jo za brezčutno in pokroviteljsko. Nekateri pa so kanclerki stopili tudi v bran in izpostavljali, da je bolje biti odkrit in pragmatičen, kot dajati lažne obljube.
Kar daj si to v okvir in se čez trideset let zjokaj, kadar koli boš to pogledal.Bedak si ti, v to ne dvomim niti malo. Kar se pa moje pezije tiče mi je pa kristalno jasno kam pes taco moli in kaj moram narediti, da mi na stara leta ne bo težko. Definitivno pa NE RAČUNAM na penzijo, še manj pa na penzijo, ki mi jo bodo plačevale mase astronavtov z BV
Ja, zelo sarkastično. Že danes podjetja iščejo delavce z lučjo pri belem dnevu in z djumbo plakati ob cestah. Čez nekaj let bo pa samo še huje. Tvoja šovinistična slovenska drža ti ne bo dajala kruha.
Upam da bo ta propad še pred našimi "peMzijami"....
Vi pričakujete da boste doživeli pokojnino? optimisti
ne samo pričakujemo ampak zahtevamo. Takšna je pogodba, danes vplačujemo jutri hočemo izplačila.Vi pričakujete da boste doživeli pokojnino? optimisti
Vi pričakujete da boste doživeli pokojnino? optimisti
ne samo pričakujemo ampak zahtevamo. Takšna je pogodba, danes vplačujemo jutri hočemo izplačila.
Smej se ti kolk češ, dnar boste dali pa če vsi migranti brez socijalne ostanejo.