I
Policija Bosne in Hercegovine je v Bihaću aretirala migranta, ki je osumljen vpletenosti v uboj petih ljudi. Osumljeni je bil zaradi drugih obtožb sicer aretiran že pred dvema tednoma, policisti pa so zdaj ugotovili, da je bil zanj izdan nalog za aretacijo v primeru uboja petih migrantov v Makedoniji.
https://siol.net/novice/svet/v-bihacu-aretirali-migranta-osumljenega-uboja-petih-ljudi-481580
tebe se boji, ker si jo trdo prijel, obenem pa jo to rajca -je ene sorte mazohistka, ki ji prija trda ukazovalna moška roka.Čudno, mene pa nič za mandoline ne drži. Verjetno ji je dišim preveč.
Hahaha s tole izjavo pa spominjaš na AHhhhmeda ki na meji tišči otroka v policijske pendreke in vpije da mu tepejo otroka...Matey
Res odlična moderacija........... Morda pa skušaš izgnati s foruma še eno od redkih žensk, ki tukaj vztraja, da se bodo ostali brez skrbi napihovali? Upam, da premoreš dovolj samokritike in boš odstopil.
Govora je kar lepo o meni. Zdaj pa pokaži in dokaži kje jaz pišem prostaško in neprimerno.Kamele0N - Pusti, to je zdaj že klasika da se pyzdi čez moderacijo, ki ne ukrepa zaradi neprimernega pisanja določenih uporabnikov a ko pa oni sami pišejo neprimerno je pa vse ok Priceless
Govora je kar lepo o meni. Zdaj pa pokaži in dokaži kje jaz pišem prostaško in neprimerno.
Boli me ja, sploh ne vem kaj naj tok me boli
Zakaj pa potem tole lajkaš? To je mnenje moderatorja?Šurde ja. Zgolj in samo o tebi.
Nimaš samokritike...ona bi da se j... al samo da ji ne udje Sama se spravlja v situacije v katere se potem pa vsi boga boga...
" Samo grdo mi govori", pa s štajerskim dialektom morašŠurde ja. Zgolj in samo o tebi.