I
Izbrisan uporabnik #15304
Saj jih je kar nekaj, takih po tvoje dihtig.No to je kul, en dihtig migrant, ampak kaj, ko je to ena lastovka, pomlad pa tako dalec...
Sicer so pa Iranci fejst ljudje in Iran lepa dežela. Resno.
Saj jih je kar nekaj, takih po tvoje dihtig.No to je kul, en dihtig migrant, ampak kaj, ko je to ena lastovka, pomlad pa tako dalec...
Kam bodo sedaj dali milijon podivjanih črncev? V Ljubljano v mirovni inštitut kjer jih bodo kogovškova in rajglova in tomićka obdelovale?Vsaj nekaj. Končno.
Merkla, pejt, še prej pa nakaži vsaj miljardo evrov, da se vsaj delno popravi sranje, ki si ga naredila. Od kje denar? To pa ni ne moj, ne naš problem.
Ali pa obtožba veleizdaje, ne samo veleizdaje nemškega naroda, ampak skoraj cele Evrope.
Zaradi poslabšanja štandarda večine držvljanov zaradi stroškov z 100.000-i migrantov, ki so v preteklih letih prišli v te države.
Nemčija: Ne želimo nekvalificiranih priseljencev iz tretjih držav
Kam bodo sedaj dali milijon podivjanih črncev? V Ljubljano v mirovni inštitut kjer jih bodo kogovškova in rajglova in tomićka obdelovale?
V Ljubljano v mirovni inštitut kjer jih bodo kogovškova in rajglova in tomićka obdelovale?
In kaj je moderator s tem želel povedati?Na jagobabo si še očitno pozabil, zdaj je pa jezna. Ali pa si jo že v štartu omenil s pravim imenom in je v bistvu zdaj to problem
đizs, a si ti že od nekdaj takšen?Da se - glede na nalepljenega jeznega smajlija - morda jeziš, ker te v štartu ni omenil med glavnimi obdelovalkami ali pa ravno zato, ker te je. Sem mislil, da je dovolj jasno napisano ampak vedno znova pozabljam kako poteka komunikacija s tabo oz. tvoje dojemanje napisanega
Niti približno ne. To je zgolj posledica tvoje prisotnosti in brihtoliranja na temu forumu in nič drugega. Častna taborniška.
Kaj pa ti? Si ti morda že od nekdaj takšna ali se ti je stanje tako kot meni poslabšalo šele v zadnjem času?
No vidiš. In množična zloraba instituta azila, kateri smo priča v zadnjih letih, je največji pljunec prav v skledo tistih, ki so resnično preganjani in resnično bežijo ter dejansko potrebujejo zatočišče. Ko se bodo vrata zaprla, se bodo zaprla za vse.Saj jih je kar nekaj, takih po tvoje dihtig.
Sicer so pa Iranci fejst ljudje in Iran lepa dežela. Resno.
Tako je, to bo končna cena za lagodne službice v nevladnih organizacijah in pranja umazane vesti lažnih humanitarcev -anede MickaNo vidiš. In množična zloraba instituta azila, kateri smo priča v zadnjih letih, je največji pljunec prav v skledo tistih, ki so resnično preganjani in resnično bežijo ter dejansko potrebujejo zatočišče. Ko se bodo vrata zaprla, se bodo zaprla za vse.
Že po naravi je žleht, zato je osamljena in od vseh zapuščena, velkamerastvo pa ji omogoča nekakšno maščevanje domorodnim moškim, ki so jo odrivali in kantirali kot obrabljeno cunjo.Niti približno ne. To je zgolj posledica tvoje prisotnosti in brihtoliranja na temu forumu in nič drugega. Častna taborniška.
Kaj pa ti? Si ti morda že od nekdaj takšna ali se ti je stanje tako kot meni poslabšalo šele v zadnjem času?
Samo da spomnim, da je Merklova pred letom zmagala na volitvah, torej ljudje podpirajo njeno politiko.Vsaj nekaj. Končno.
Merkla, pejt, še prej pa nakaži vsaj miljardo evrov, da se vsaj delno popravi sranje, ki si ga naredila. Od kje denar? To pa ni ne moj, ne naš problem.
Ali pa obtožba veleizdaje, ne samo veleizdaje nemškega naroda, ampak skoraj cele Evrope.
Zaradi poslabšanja štandarda večine držvljanov zaradi stroškov z migrantov, ki so v preteklihletih prišli v te države.
Nemčija: Ne želimo nekvalificiranih priseljencev iz tretjih držav
Samo da spomnim, da je Merklova pred letom zmagala na volitvah, torej ljudje podpirajo njeno politiko.