Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ti boš meni očital obešanje na eno besedo ter izmikanje odgovoru na vsak en k. argument?!?
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da smo "mi" porusili njihovo drzavo/drzave bi bilo posteno da tudi mi obnovimo. Sicer pa obnova tako ali drugace ne pride v postev, pa tudi vprasanje koliko je sploh racionalna. Slovenija je 2mio drzava pa je problem postaviti karkoli. Kljub oh in sploh evropski sposobnosti. Tukaj govorimo o vsaj 10x vecji druzbi ,ki zacenja od 0 sredi puscave.
Če tvoji (suniti?) rušijo Sirijo, je tu Slovenija odgovorna točno koliko?
Tudi Jugoslavija je po vojni začela iz ničle, pa je brez nafte v dvajsetih letih dosegla ogromno. Samo lenuh ne smeš biti.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Jaz nisem rušil ničesar.
Račun pa pride, da.
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Če smo Slovenci, kot del zahodnega sveta krivi za bedo teh ljudi, potem si tudi ti, kot pripadnik kulta smrti odgovoren za teroristične napade v Franciji in drugod s strani tega istega kulta smrti.
Citat:
Če smo Slovenci, kot del zahodnega sveta krivi za bedo teh ljudi, potem si tudi ti, kot pripadnik kulta smrti odgovoren za teroristične napade v Franciji in drugod s strani tega istega kulta smrti.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
da, in ce uporabimo to izjemno debilno logiko sem jaz kriv za koliko smrti? 10? 50? 100?
Ves koliko ljudi je umrlo v Iraku, Afganistanu, Siriji, Libiji, Egipitu zaradi vas? Ti se vsaj priblizno sanja?
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
da, in ce uporabimo to izjemno debilno logiko sem jaz kriv za koliko smrti? 10? 50? 100?
Ves koliko ljudi je umrlo v Iraku, Afganistanu, Siriji, Libiji, Egipitu zaradi vas? Ti se vsaj priblizno sanja?
Zaradi mene nobeden
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Koliko jih je zaradi muslimani....hm v zadnjem letu sem videl eni n×100 posnetkov v katerih bi rekel da je umrlo vsaj nekaj 100 ljudi pa vsi ki so streljali( ali pa vsaj 99%) je bilo muslimanov. Lahko da kak pripadnik Isisa ali Al Niste ni musliman ampak dvomim ker bi bil že brez glave
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Koliko jih je zaradi muslimani....hm v zadnjem letu sem videl eni n×100 posnetkov v katerih bi rekel da je umrlo vsaj nekaj 100 ljudi pa vsi ki so streljali( ali pa vsaj 99%) je bilo muslimanov. Lahko da kak pripadnik Isisa ali Al Niste ni musliman ampak dvomim ker bi bil že brez glave
V Iraku je bodycount okoli 200.000. Pa pristej vse ostalo... Proti koliko? Ce sestejemo vse mrtve v EU karkoli je bil razlog (tudi ce dodamo Breivika zraven) nismo cez 500. Hmmmm. Je kr razlika....
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
V Iraku je bodycount okoli 200.000. Pa pristej vse ostalo... Proti koliko? Ce sestejemo vse mrtve v EU karkoli je bil razlog (tudi ce dodamo Breivika zraven) nismo cez 500. Hmmmm. Je kr razlika....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zmore. Sam pol bo treba tud zakone in pravila prilagodit. Recimo omejitve izplacila nadur itd...Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Zihr ja. Psica zgolj laja, ugriznit ne zmore.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ti boš meni očital obešanje na eno besedo ter izmikanje odgovoru na vsak en k. argument?!?
in se kr ni odgovorabtw, si videl kako zgleda Vukovar, Knin, itd po "obnovi"?