Samo so pozabli dopisati, da je razlika 478 mrtvih posledica komunističnih zločinov. Komunisti so pač poklali tiste, kateri so ušli njihovim tovarišem nacistom.Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Iz wikipedie, nemški zločin v Kragujevcu:
Njemačka obznana je glasila da je za 10 ubijenih i 26 ranjenih Nemaca streljano 2300 stanovnika Kragujevca. Noviji srpski i nemački istoričari se slažu da je broj ubijenih 2.778
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če bi prebral vsaj zadnje štiri poste, bi videl, da je Easy dokumentirano in po točkah odgovoril.
Čudno, ko pa tip vnese v temo o migrantih v Sloveniji streljanje talcev med WW2 v neki vukojebini na Balkanu ali kako je Hitler še pred WW2 prevzel oblast v neki severni vukojebini pa se ne dereš, da ga naj moderatorju skinejoCitat:
Uporabnik Demz pravi:
Če te jaz dobim, boš imel ušesa kot oni v tisti poroki na yutubu, ko smo ogledovali čudovito poroko v temi, kako "pametnemu" osvojiti (stabilno) punco.
A bo že kdo tega zombita skinil tule gor?
Mislimmm, sramota za človeštvo! Preklemanski moderatorji, delajte!
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
si vsaj pogledal video preden si ga komentiral? se fasistov da prodati prav vsako neumnost?
Sem pogledal in sem mogoče kaj spregledal?
Tudi jaz sem si ga ogledal in mi ni jasno,
there's a shock
A to je vse kar si uspel spacati skupaj?
Ja se strinjam ja, niti malo ni presenetljivo, da prodajaš brihtol na polno, se čudiš našemu (tebi že navadnemu) našemu nedojemanju in še manj je pa presenetljivo, da citiraš zgolj del replyjev ter bluziš še naprej namesto, da bi podal kak dejansko pameten oz. konkreten odgovor v smislu kaj je ta neumnost, ki jo vsi (po tvoje) fašisti kupimo.
Res si talent na kubik, ni kaj (negaitvno mišljeno), čestitke. Bravo easy, lepo da še naprej delaš medvedjo uslugo svojim sozavedencem, pardon, sovernikom.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
PART II
Ni čudno, da so nemci dobili direktivo naj si naredijo zalogo za 10 dni hrane.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če bi prebral vsaj zadnje štiri poste, bi videl, da je Easy dokumentirano in po točkah odgovoril.
Aja tisto ti šteješ kot dokumentiran in lep odgovor? Prebral sem vse poste ampak oprosti - glede na njegovo laganje in zavajanje v cca. polovici postov v zvezi z migrantsko krizo odgovor po točkah brez vira pač ni sprejemljiv odgovor zgolj zato ker je vizualno lepo spisan. Da ne omenjam kakšen otročji odgovor je namenil meni.
Kakor Ytbnd pretirava v eno smer z zavajujočimi filmčki in prispevki identično počne easy samo v drugo smer. Oba zgolj napeljujeta vodo na svoj mlin pa če je zadeva resnična ali pa sploh ne.
p.s. enkrat je ta talent od easyja dejansko nalimal zraven še en link kot vir njegovih informacij in guess what, ko sem kliknil nanj, so bile številke popolnoma drugačne od tistih, ki jih je on navajal
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Evo, zakaj tako rinejo v AT, DE in dalje.
Trenutno 84.000 prišlekov prejema osnovno preskrbo, še 35.000 pa jih na podlagi že izdane odločbe o pravici do azila prejema minimalno socialno pomoč. Od slednjih vsak mesečno prejme 837,76 evra. Skupni stroški zanje znašajo tako 29,3 milijona evrov mesečno oziroma 351,9 milijona evrov letno, so izračunali pri časniku.
http://nova24tv.si/svet/avstrijo-migrantska-kriza-stane-91-537-evrov-na-uro/
Tako prejemajo 83% slo uradno izračunane neto povprečne plače (po Sursu), ki jo dobi le malokdo, večina je na minimalcu.