Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Pa še to bi lahko objavil. Poleg pa še kakšno zanimivo sličico, tako kot si že navajen ...
ODZIV NA POTEZO PAPEŽA
Begunci tudi v slovenska župnišča in samostane
Pri Slovenski škofovski konferenci pravijo, da bodo begunci dobili zatočišče tudi v objektih Slovenske katoliške cerkve.
Slovenski karitas je že dalj časa v dogovoru s slovensko vlado. ...
G. P. / Ljubljana 16.4.2016
Vir: zurnal24.si
Seveda, danes sta mi na poti dva padla iz žepa in se zdaj verjetno potepata nekje v tvoji bližini.Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Mene bolje zanima, če si se ti prijavil na razpis oz. oddal ponudbo, da boš oddal svoje stanovanje v najem migrantom.
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Seveda, danes sta mi na poti dva padla iz žepa in se zdaj verjetno potepata nekje v tvoji bližini.Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Mene bolje zanima, če si se ti prijavil na razpis oz. oddal ponudbo, da boš oddal svoje stanovanje v najem migrantom.
To vprašanje si zastavil meni, tisto prej pa ni bilo vprašanje.Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
A sem morda tebi zastavil to vprašanje ?Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Uporabnik Genius3 pravi:
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Kaj počne ta bolan Argentinec me ne zanima. Mene bolje zanima, če si se ti prijavil na razpis oz. oddal ponudbo, da boš oddal svoje stanovanje v najem migrantom.
Zato, da izvem kdaj si moram umiti nos.Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
A tako. Zakaj se sploh javljaš in svoj umazan nos porivaš tudi tam kamor ti ni treba.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj bo pa sedaj z našimi?
Neandertalci niso izumrli ampak so se preselili na jugCitat:
Neandertalec je pa izumrl pred okoli 27 tisoč.