Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Se že naprej opravičujem, ker bom sedaj širil laži in sovražni govor:
Moja ima stanovanje na Kotnikovi, zato sem pogosto tam. Migrante vidiš in ti s svojo pojavo (itak so dioslej videni izključno mlajši moški, o ženskah in otrocih ni govora), še več pa je policije, saj stalno patruljira okoli. Prav tako tam živi par mojih dobrih kolegov, ki enako poročajo o stalnem nadzoru policistov
Tudi sam sem na Kotnikovi praktično vsak dan in lahko tole potrdim brez težav. Do zdaj nisem videl niti ene ženske ali otroka ampak samo odrasle migrante. Očitno bi moral enkrat easyja vzet s sabo, da bi mi pokazal kje se skrivajo vse te ženske in otroci, saj naj bi jih bilo po njegovih besedah ter še po besedah koga drugega okoli 50%. Ko bi jih bilo vsaj.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Moja ima stanovanje na Kotnikovi, zato sem pogosto tam. Migrante vidiš in ti s svojo pojavo (itak so dioslej videni izključno mlajši moški, o ženskah in otrocih ni govora), še več pa je policije, saj stalno patruljira okoli. Prav tako tam živi par mojih dobrih kolegov, ki enako poročajo o stalnem nadzoru policistov
Tudi sam sem na Kotnikovi praktično vsak dan in lahko tole potrdim brez težav. Do zdaj nisem videl niti ene ženske ali otroka ampak samo odrasle migrante. Očitno bi moral enkrat easyja vzet s sabo, da bi mi pokazal kje se skrivajo vse te ženske in otroci, saj naj bi jih bilo po njegovih besedah ter še po besedah koga drugega okoli 50%. Ko bi jih bilo vsaj.
Zaradi takih sovražnih osebkov se ženske in otroci raje držijo noter.
Ksenofobov in fašistov, kot smo jaz in Matey, ki si izmišljujemo razne lažnive zgodbice, da bi migrantski raj na Kotnikovi kakorkoli onečaščili. Pa še vseh ostalih, ki ne paradirajo z "Refjudžis velkom"Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zaradi takih sovražnih osebkov se ženske in otroci raje držijo noter.
Zaradi katerih takih sovražnih osebkov?
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
ksz...
Moj brat je redni obiskovalec Metelkove in sem ga vprašal kako je migranti, če pridejo kaj pogledat in je rekel da so bili pa da so bili neki problemi, pa policija itd..., in da jih zdaj ni več okoli.
Brat je sicer "mirovnik", 100% za begunce, redni bralec mladine in poslušalev radia študent, tako da sem verjetno dobil najbolj "soft" verzijo dogodka, a nekaj je očitno bilo.
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Sporočila za javnost
Ponedeljek, 21. marec 2016
V Sloveniji je na današnji dan, 21. marca 2016, nastanjenih 399 beguncev in migrantov.
Vir: policija.si
Sporočila za javnost
Torek, 22. marec 2016
V Sloveniji je na današnji dan, 22. marca 2016, nastanjenih 350 beguncev in migrantov.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Saj oni jih bi imeli v Slo samo da niso v njihovi okolici.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
ksz...
Moj brat je redni obiskovalec Metelkove in sem ga vprašal kako je migranti, če pridejo kaj pogledat in je rekel da so bili pa da so bili neki problemi, pa policija itd..., in da jih zdaj ni več okoli.
Brat je sicer "mirovnik", 100% za begunce, redni bralec mladine in poslušalev radia študent, tako da sem verjetno dobil najbolj "soft" verzijo dogodka, a nekaj je očitno bilo.
Torej je nekaj resnice.
No, meni je najbolj smešno, da naj bi skupina Metelkovcev, ki nekompromisno zagovarje "begunce" in so jih tudi na veliko vabili na Metelkovo, po incidentu klicala določene ljudi, da je nujno potrebno nekaj ukrenit zoper migrante in jih pregnati iz Metelkove. HahahahaaahahaIdioti "tolerantni" hahaha. Sicer ne verjamem, da bodo oni to priznali, je pa prav, da vedno več zagovornikov vidi, da res nekaj ni v redu s temi prišleki.
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Upam, da una fuknjena baba, ki je težila zaradi zastavice na tvojem avtu, hehehe....
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Vidva imata potem kar borbe doma