Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Mislim, da si danes grobo zlorabil svoja pooblastila. Smisel Alter-ja je ravno v različnosti mnenj in pogledov. Če bi vsi mislili enako, bi bil en velik dolgčas.
Sicer ti nisem dolžan obrazložit svojega mnenja in dejanja ampak ti bom zaradi splošnega razumevanja vseeno spisal odgovor.
Se strinjam, smisel Alterja je ravno v različnosti mnenj in pogledov in zato ga do danes nisem banal niti enkrat, kljub temu da konstantno laže, zavaja, se spreneveda in obrača besede. To pa potem ni ravno več smisel Alterja kajne? Včeraj je bila pač kaplja čez rob, voda se je pa nabirala že dolgo. Odločil sem se tako kot sem se, ban tako ali tako ni permanenten, v kolikor se pa ne strinjaš z mojo odločitvijo in bi rad kaj naredil v zvezi s tem pa se brez problema obrneš na administratorja in mu obrazložiš kako in kaj ampak dvomim, da se bo strinjal s tem, da ostanejo tako dolgotrajna zavajanja in laži nesakcionirane.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Mnogi uporabniki lepijo video posnetke, za katere je easy večkrat dokazal, da so ponaredki (star video, vzet iz konteksta in opremljen z za današnje čase popularnimi napisi). Kolikor vem, nihče ni bil zaradi tega blokiran.
Obnašanje easyja je povsem unikatno in neprimerljivo z vsakim drugim uporabnikom. Lepljenje posnetkov za katere uporabnik, ki jih lepi, morda celo ne ve da so ponaredki, pa pač ne more biti sankcionirano, poleg tega pa je fake zgolj del posnetkov, drugo so pa videi, ki naj jih večja masa nebi videla, saj niso tako politično korektni kot se "spodobi" zadnje čase. Easy pa namerno zavaja s konstanim lepljenjem zavajujočih novic, s svojim lastnim pisanjem itd. in tu je velika razlika. Da ne omenjam konstantnih neupravičenih žalitev z oznakami fašist, rasist, nacist (med drugim tudi meni) itd., ki jih kasneje ob več pozivih ni zmogel upravičiti oz. dokazati upravičenosti teh oznak kljub temu, da je prej "opletal" ravno s tem, kako lahko citira poste in dokaže svoj prav, kar se seveda ni nikoli zgodilo. Ban je upravičen že nekaj časa.