Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Zdej če nobeden nima te male rdeče pike gor, pol mora biti nekaj narobe s telefonom....ne vem no...sej dela vse, sem pa ugotovil, da lučka izgine, če izklopiš samodejno prilagajanje svetlosti. Dejte mal pogledat prosim, hvala.
Kaj si ugotovil?
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Zdej če nobeden nima te male rdeče pike gor, pol mora biti nekaj narobe s telefonom....ne vem no...sej dela vse, sem pa ugotovil, da lučka izgine, če izklopiš samodejno prilagajanje svetlosti. Dejte mal pogledat prosim, hvala.
Kaj si ugotovil?
Dal sem ga na servis, uveljavljam stvarno napako, bom videl kmalu. Javim.
ne priznajoCitat:
Uporabnik mat pravi:
PaviGFY,
ne razumem ali nisi uveljavljal stvarne napake?
Včerajšnji test je bil pozitiven, vse fotke in videe je vrglo brez težav čez.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Sem vse skupaj zbrisal in stavim backup nazaj, pa da vidim.
Ker bi res nujno rabil.
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Seveda sem nezadovoljen...naredili niso nič. Jebela, res me moti...razmišljam da grem osebno na teleray (tudi jaz nimam slabih izkušenj) ali lahko kako celo pomaga Microsoft Slovenija?
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Seveda sem nezadovoljen...naredili niso nič. Jebela, res me moti...razmišljam da grem osebno na teleray (tudi jaz nimam slabih izkušenj) ali lahko kako celo pomaga Microsoft Slovenija?
Je kaj novega? Meni so šli precej na roko. Ko sem dal na zaslon zaščitno steklo sem opazil na štirih koncih, da je bil displej neraven, se je tudi opazilo prej na soncu. Danes sem ga zjutraj nesel na Teleray, ob 12tih sem že dobil sporočilo da je aparat popravljen. Dali so mi nov zaslon, ki pa je bp.
Zjutraj sem jih vprašal kaj je hitreje, stvarna napaka, popravilo, pošiljanje nazaj. Pa je bilo to najhitreje. Vsaka jim čast, še vedno so mi šli na roko. Je pa res da jih imam čez petdeset, pa da ne bluzim z kakšnimi inšpekcijami pri predaji aparata.