Aha, ja to tudi jaz opažam, da ne dela v avtu, pa sem že mislil vprašati v čem je finta. Ampak..itak avto to dovoli samo ko je hitrost pod 5kmh ali še celo manj, kar pa pomeni da je bolj kot ne neuporabno
Drugače pa, back on topic, mene 950 sicer tudi ne prepriča, ampak ne zato ker ne bi nudila veliko, ker za moje potrebe ne nudi toliko več, kot recimo 930. Da pri 930 ni glance-a sem se lepo navadil in me ne moti, kamera je seveda odlična, baterija je itak pri vseh telefonih enako slaba, telefon itak morš met v ovitku neke, tako da primarno ohišje itak nima veze kako zgleda, continuum ne rabim, Qi imam, hey Cortana imam, 120 FPS snemanje imam in WP10 deluje odlično....jaz kaj drugega ne rabim, vsekakor pa za 300 eur več, kot pride 950, ne bi dobil tolikšne razlike.
Sta pa, kot sem že nekajkrat povedat, 950 in XL, telefona izpod nokije, oz ostanka nokie, kar pomeni da še ni Microsoft v celoti prevzel razvoj tega in mogoče tudi zaradi tega telefon ni kaj preveč posebnega, še posebej če primerjamo s surface pro4 in surface book. Panos Panay oz njegova ekipa še ni prevzela telefonskega sektorja, tako da zato je upanje, da surface phone pa bo naslednji "wow", ravno zaradi tega ostaja.
Booka tudi nihče ni pričakoval in glede na nasičenost trga high end laptopov, tudi ni pričakoval neke novitete, potem pa pokaže Microsoft to stvaritev, pa vsi samo ostanejo speechless, podobno predvidevam da bo z telefoni, če se bodo enako resno lotili
PS, čeprav zdaj vsi dejansko to pričakujejo in faktorja presenečenja ne bo več