Sources with knowledge tell us Paris did this in direct response to the allegations made against her father in "Leaving Neverland" -- a documentary in which Wade Robson and James Safechuck accuse MJ of molesting them as children.
Oni navedeni pripovedno-izpovedni dokumentarec z letošnjega Sundance Festivala pa si le poglejte, če ga kje na "travniku" najdete, čeprav je v dveh delih po 2h !!!
https://www.imdb.com/title/tt9573980/
Jaz sem si ga v celoti, ko je še bil prejšnji teden na YT (seveda zdaj že odstranjen zaradi CopyRight-a) in dobro prikaže mentaliteto , psihologijo in pokvarjeno in manipulativno človeško stran prebogatega "WackoJacko" "Kralja pop" -a ("Troubled Genius"-a), ki so mu starši v bistvu uničili otroštvo in ga naredili posledično za kasneje dolgoletnega serijskega pedofila !!! Fama + Bogastvo mu je pa te perverzije zelo olajšalo in spodbujalo. Pa mislim, da je marsikdo v njegovem ožjem krogu vedel za te zadeve a so prikrivali ali se še kateri sami "omastili" zraven. Javnost pa seveda ne ...
To ne pomeni, da ni bil glasbeni genij in meni je sicer zelo všeč njegova glazba, ni mi pa bila všeč vsa ta Fan in drugačna histerija okoli njega ... je bil pač slaven in Fan-i so neke vrste verniki.
Jest celo mislim, da je celo svoje otroke zlorabljal, saj se mi zdi, da so kot otroci delovali malce "preplašeno in terorizirano".
Enako mislim, da so njegove tri poroke/ločitve bile samo show za mase (PR image) in možno celo, da ni nikoli spal s pravo žensko, otroke pa je "kupil" oz. "najel maternice" mater svojih otrok in igro. Masa keša čuda dela! ... Laži pa tudi ! Glasbene korporacije pa veselo sodelovale pri tem, ker so vsi imeli koristi od njega do zadnjih časov, ko je trošil več kot je prinesel ...
Če malce pogledate nekatere naslove njegovih albumov in pesmi ter texte tudi od prej, utegnete dobiti občutek, da se je vsaj podzavestno zavedal tega, da počne pizdarije in nedovoljene stvari, pa se te svoje zasvojenosti z otroci-dečki !!! ni mogel rešiti. Tako je tudi veliko dajal za razne dobrodelne sklade - mogoče občutek krivde? Pogost sindrom ultrabogatih.
Je bil pač malce, khm, psihično bolan in nestabilen osebek, tudi sam zlorabljan v otroštvu za ambicije svojega fotra in šibko materjo. Je dosti takšnih umetnikov bilo v zgodovini že, le pedofilov ne v tej meri toliko. Tudi njegovi otroci so IMHO "poškodovani" mentalno, vsaj tako zgleda ... Polna rit pa samomor (kao zaradi nekega dokumentarca) ? Ma bejžte no ...
Tudi njegova smrt meni diši po nekakšni "zaroti" ... Čisto možno je, da so njegovemu prijatlu zdravniku (oni črni obsojeni, zdaj že na prostosti) nastavili med zalogo eno flaškico Propofola z malo "močnejšo" koncentracijo anestetika in samo čakali, da se zgodi overdose. Lahko da tudi oni črni doktor ni bil kriv, samo pa so ga nehote? zatolkli kot žrtveno jagnje. In se ni zavedal, kaj se bo zgodilo ... Namena uboja mu niso dokazali ... Skrivnosti, skrivnosti ... nekatere nikoli ne pridejo na plano ...
Šef Sony Musical Division-a (bivši mož Mariah Carey) je pa baje tudi zelo vpliven oblasten in pokvarjen tip ... in je IMHO dobro vedel, da bi bil MJ zadnje čase več vreden mrtev kot živ ...
.... Lahko, pa da se motim ... mogoče pa res, o mrtvih vse najbolje ... lahko pa tudi ne ...
... sem se pač moral malce oglasiti tu po dolgem času ...