Najprej mi povej kaj ti pojmuješ pod praške in kaj le-ti naredijo, pa se bova potem naprej pogovarjala
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Bi šlo, ker je meni čisto jasno katere praške misliš,..me pa zanima kaj ti misliš, da ti tile praški naredijo,...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj bi recimo storili vi, in kaj lahko tu partner sploh naredi oz. sme naredit;
Recimo fant pa punca ze ful dolgo hodita in to... Se mata rada, super fino fajn.
In zdaj ta babika prileti domov, z fiksno idejo, da bomo na robu se dali gor vrezat,
pa silikonce noter, pa dol zašit in bomo meli vlke in trde. Fant se ne strinja in jo
bo počakal pred bolnico in povozil. Punca ga pa sploh ne posluša, pravi da ji je to želja,
da je šparala eno leto, da si lahko izpolni živlenjsko željo... Prišlo je že tako daleč, da
je datum že določen, in kmalu se bo vršilo plačilo.
Torej kaj lahko tu partner zahteva, oz. do česar je upravičen? Nenazadnje se gre za njeno telo.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
kot da nas to zanima?
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Sej če ma ženska večjo samozavest je to kvečejmu plus v razmerju. Nikjer ni rečen, da bo ušla iz razmerja s prvim indijancem.
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj bi recimo storili vi, in kaj lahko tu partner sploh naredi oz. sme naredit;
Recimo fant pa punca ze ful dolgo hodita in to... Se mata rada, super fino fajn.
In zdaj ta babika prileti domov, z fiksno idejo, da bomo na robu se dali gor vrezat,
pa silikonce noter, pa dol zašit in bomo meli vlke in trde. Fant se ne strinja in jo
bo počakal pred bolnico in povozil. Punca ga pa sploh ne posluša, pravi da ji je to želja,
da je šparala eno leto, da si lahko izpolni živlenjsko željo... Prišlo je že tako daleč, da
je datum že določen, in kmalu se bo vršilo plačilo.
Torej kaj lahko tu partner zahteva, oz. do česar je upravičen? Nenazadnje se gre za njeno telo.
Kaj to ji boš ti plačal??
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
A kdo ve, kako zgledajo taki joški, ko se to ven vzame?