Mi gremo pod nož, bemomater!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj bi recimo storili vi, in kaj lahko tu partner sploh naredi oz. sme naredit;

Recimo fant pa punca ze ful dolgo hodita in to... Se mata rada, super fino fajn.
In zdaj ta babika prileti domov, z fiksno idejo, da bomo na robu se dali gor vrezat,
pa silikonce noter, pa dol zašit in bomo meli vlke in trde. Fant se ne strinja in jo
bo počakal pred bolnico in povozil. Punca ga pa sploh ne posluša, pravi da ji je to želja,
da je šparala eno leto, da si lahko izpolni živlenjsko željo... Prišlo je že tako daleč, da
je datum že določen, in kmalu se bo vršilo plačilo.

Torej kaj lahko tu partner zahteva, oz. do česar je upravičen? Nenazadnje se gre za njeno telo.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Nič ne more. Ženska hoče umetne joške in to je to. Al bo to vzel v zakup al jo bo dal pa na čevel. Pomoje se ne bo ona kej dost sekirala zarad njega.
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Če bi bil strogo proti temu, bi jo seveda pustil pa, če bi jo še imel nevem kak rad! Naj ima pol umetne zize pa naj z njimi hodi okol po svetu, če ji ni blo več vredno to kar je blo med njima/vama!!!

Saj bi vsi radi bli lepši, bogatejši, pametnejši........Pa haloooo ljudje, dajte se zresnit!!!
stupid-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vbistvu najbolj se gre za zdravje ane, če se da punco na čevelj, še to nebo rešlo morebitnih
zdravstvenih težav... Čeprav naj bi bila operacija v 99,5% popolnoma usešna, do poletja naj bi blo
vse kot orginal in v popolnoma brezhibnem stanju... :/

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jah čuj kaj pa vem, saj po eni strani lahko tudi tak gledaš, da je problem zdravje, ampak enim se to neda razložit! Jaz gledam bol z drugega kotta vso zadevo.....nisem pristaš umetnih bejbik! Tak, da če bi hotela punca bit moja in bi ji jaz rekel, da je tudi takšna kot je lepa........komu na čast pol neke operacije pa nevem kaj še vse! To recimo,da potem ni punca za mene in tudi pri njem/tebi se pomoje nebo obdržala dolgo! Nevem no
smile-1.gif
Samo ugibanja

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
you've got a poin! Točno to je to, ko nam svet nareukej neke smernice pa ideale! Pa se pol "vsi" z tem hočejo primerjat in poistovetit! Nevem no (ne zamerit) ampak jaz take bejbike sploh nebi imel, ki tako razmišlja! Ampak, po eni strani pa hvalabogu, da še ljudje kupujejo svašta. Eni živijo bomo živeli od "nategovanja"

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja neda se dost naredit... Če bo tako bolj srečna, pa naj bo.

Jebene dior pupike z reklam čist mešajo glavo normalno lepim puncam.

Se podpišem. Kaj dosti že ne moreš narediti, sploh če je prepričana, da bo potem bolj samozavestna in posledično bolj srečna.

Pod take reklame pa naj se napiše in to na veliko, da je slika zgolj simbolična.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Se strinjam,..telo je njeno in moški ji ne more prepovedat,...ok, teoretično lahko, samo ona ga sigurno ne bo upoštevala,...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Bejbe takrat ne razmišljajo o posledicah,....karkoli boš rekel vaju bo privedlo samo do krega, popravit si bo pa dala vseeno,...poznam par rl primerov popravljenih bejbik, ena pustila fanta, ostali so se pa strinjali,...ko se nekdo odloči in mu želje "zameglijo razum" ga ne boš premaknil, pa če se postaviš na glavo,..verjemi, vem kaj govorim
wink-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Zakaj pa taki predsodki pred OP? Dandanes jih naredijo že tako, da se sploh ne opazi, razen, če greš v ekstreme,...samo firbec
grin1.gif

@stieber,....tako je..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hehe... problem je ko bo treba na vsakih deset let menjat vsadke... vsakih deset let pod noz za to... prsi pa bodo uvele in se deformirale...

ni faking sans da da moja kaj takega not. pol si lahko drugega poisce, ki ji bo plasticne joske slatal. jaz hocem taprave.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Zakaj za vraga pa potrebuješ praške???? Kaj nimaš urejene prehrane, pa je to izhod v sili??? Zdravo ni, niti poceni.