Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne veliko enih 800 maš dost..
aha.. mene pa zanima, zakaj je brisana ena zabavna tema od LOLite v spolnosti? a ma ena moderatorka kakšne težave?
Bug v forumu. Daj link, da folk lahko vsaj klikne.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj ne morem lepo prilimat slikice sem not?
Citat:
Uporabnik Susto pravi:
Zanimam me koliko mislite da bi moral imeti vodja oddelka cca. 4-5 nadrejenim bruto oz neto izplačilo, da bi bla plača recimo solidna.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A ta oseba vodi astro oddelek v Nasi ali vodi 4 FDV-jevce v McDonaldsu?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Bug v forumu. Daj link, da folk lahko vsaj klikne.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj ne morem lepo prilimat slikice sem not?
Evo, bo kar jaz: http://qph.cf.quoracdn.net/main-qimg-2c8691dda7531dd888d1c5142c046007
To bruto, ne?Citat:
Uporabnik aviator pravi:
650 eu je več kot dovolj
Citat:
Uporabnik Susto pravi:
Zanimam me koliko mislite da bi moral imeti vodja oddelka cca. 4-5 nadrejenim bruto oz neto izplačilo, da bi bla plača recimo solidna.
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
V naši skupini ima vodja 30€ dodatka. Po tridesetih letih dela in vseh napredovanjih prilezeš do ene 800€ + 30€ dodatka. Se vsi branimo biti vodja na vse načine ampak kaj, ko te kar določijo in dobiš odločbo. Je pa ta dodatek in plača za delovno mesto s V. st izobrazbe. Pri VII.st. je pa kakšnih 300€ -400€ več. Je pa to JS da se razume.
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
ksz
Glede na to kar pišete ste potem na alterju sami direktorji glede na višino vaših plač?Se spomnim ene 2 leti nazaj je hribovc dajal ene ankete glede plač pa so bili rezultati tam 3k bruto povprečje...
Same brihte, ni kaj. :]
A 3 jurje bruto imajo samo direktorji?Citat:
Uporabnik Generik pravi:
ksz
Glede na to kar pišete ste potem na alterju sami direktorji glede na višino vaših plač?Se spomnim ene 2 leti nazaj je hribovc dajal ene ankete glede plač pa so bili rezultati tam 3k bruto povprečje...
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Uporabnik Generik pravi:
ksz
Aja, sorry. Nisem imel vključenega sarkazem detektorjaCitat:
Uporabnik Generik pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Uporabnik Generik pravi:
ksz
Glede na alter logiko ja. Glej odgovore višje. Vodja 900eur, potem po nekem logičnem sklepanju pride direktor do ene 3k.
Ali kaj si želel povedati s svojim odgovorom? Zaradi tega smeškota na koncu izgleda, kot da si pojedel modrost celega sveta...