Merkur

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Velik denar res ni, ampak če dobim v Mercatorju 10% popusta v sredo, ne vem zakaj bi šel kupit v torek.

Bolš da s kolegi 20€ zapijemo.
nahrung002.gif

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
Imamo koga tukaj, ki lahko zrihta še kak extra popust na že znižan izdelek?
Izdelek je že znižan pa ne morem koristit kupona ali kak drug popust... Vrednost izdelka je cca 1000€

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
Jaz sem dobil včeraj kupon za 10 % popust v Merkurju.
Če se ti zdi, da bi ga lahko pokoristil, ti ga rade volje odstopim (Lokacija: LJ)...čeprav verjetno ne bo šlo, ker imaš že znižano robo.
1663144187118.png

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
Hvala! Ga imam tudi sam. Samo mi ga ne zelijo upostevat, ker se popusti ne sestevajo...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Imamo koga tukaj, ki lahko zrihta še kak extra popust na že znižan izdelek?
Izdelek je že znižan pa ne morem koristit kupona ali kak drug popust... Vrednost izdelka je cca 1000€
Pred nakupom poglej konkurenco. Ko grem iz Merkurja, se vedno počutim nategnjenega, če pobrskam po spletu po koliko isto stvar drugi prodajajo ...

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
Pred nakupom poglej konkurenco. Ko grem iz Merkurja, se vedno počutim nategnjenega, če pobrskam po spletu po koliko isto stvar drugi prodajajo ...
A res misliš, da nisem tega že takoj naredil ;)
Načeloma imajo ok ceno. Samo sem vseeno vprašal, če se da še kaj naredit, ker je pač še vedno visoka. Če se že sprašuje en kup neumnosti, zakaj ne bi še to ;)

A res misliš, da nisem tega že takoj naredil ;)
Načeloma imajo ok ceno. Samo sem vseeno vprašal, če se da še kaj naredit, ker je pač še vedno visoka. Če se že sprašuje en kup neumnosti, zakaj ne bi še to ;)
Včasih so trgovine tekmovale in znižale ceno izdelka, če si recim isti izdelek lahko dobil v neki drugi trgovini po nižji ceni. Big bang je bila ena izmed takih trgovin, preveri če merkur tud lahko zniža ceno izdelka

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Big bang ima še na internetu gumb "izenači ceno" pri večini izdelkov. Brez kakega dokazovanja ti znižajo ceno za 10%. V trgovini, so mi pa znižali ceno na ceno pri mimovrste, kjer je bil ta izdelek kar precej cenejši. To so naredili brez kakega izmotavanja.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.252
2.530
113
Big bang ima še na internetu gumb "izenači ceno" pri večini izdelkov. Brez kakega dokazovanja ti znižajo ceno za 10%. V trgovini, so mi pa znižali ceno na ceno pri mimovrste, kjer je bil ta izdelek kar precej cenejši. To so naredili brez kakega izmotavanja.
Nič ni to brez dokazovanja - imajo pregled nad cenami konkurence in internetna trgovina upošteva najnižjo, ki je objavljena na netu. V trgovini, pa lahko tudi "malo barantaš" - meni so že parkrat povedali da XXX je njihova nabavna in morajo dobiti vsah XXX + 2. ;)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nič ni to brez dokazovanja - imajo pregled nad cenami konkurence in internetna trgovina upošteva najnižjo, ki je objavljena na netu. V trgovini, pa lahko tudi "malo barantaš" - meni so že parkrat povedali da XXX je njihova nabavna in morajo dobiti vsah XXX + 2. ;)
Pred dvema mesecema sem po internetu pri njih kupoval pralni stroj. Stisnil sem gumb izenači ceno, pa je bila cena nižja točno za 10%

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.252
2.530
113
Pred dvema mesecema sem po internetu pri njih kupoval pralni stroj. Stisnil sem gumb izenači ceno, pa je bila cena nižja točno za 10%
Daj verjemi enkrat nekaj če ti pravim - E-Mundija, Mimovrste, Ceneje, vse to jim sistem čekira in potem zaokroži navzdol na najnižjo ceno, kjer pa še "nekaj malega" zaslužijo. Možno da se ti je glih na 10% izšlo, ampak to ni po defoltu.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
žal je vrtni program, tako da ga big bang nima. bauhaus tudi nima tega modela v obiju na netu ne najdem.