Citat:
Uporabnik retLa pravi:
Daj mi izračunaj primerno zavarovalno vsoto za mene,prosim. Če si kje iz Štajerske regije se lahko tudi dobima da mi to vse predstaviš/razložiš. Samski, živim z starši, 20 let, redni mesečni prihodek recimo okrog 800€. A jaz sploh potrebujem življ. zav. ?
Za katere zavarovalnice pa delaš?
Takšno življenjsko zavarovanje bi po moje moral imeti vsak, tudi ti. Sploh pa, ker so v tem zajeta tudi kritja za hude bolezni, ki lahko ogrožajo življenje in povzročijo dalj časa trajajočo nezmožnost za delo:
rakasta obolenja, ki ogrožajo življenje, benigni možganski tumor, srčni infarkt, možganska kap, multipla skleroza, alzheimerjeva bolezen, parkinsonova bolezen, operacija srčne zaklopke, bypass operacija koronarnih arterij, operacija aorte, koma, transplantacija organov, kronična odpoved ledvic, paraliza (ohromelost), izguba okončin, slepota, resna bolezen, ki jo povzroči ugriz klopa.
Ker si še mlad, bi moral imeti tudi dobro nezgodno zavarovanja s povdarkom na invalidnosti. Morebitna trajna invalidnost bi vplivala na zmožnost za delo dalj časa kot pri nekom, ki je star npr. 50 let.
Seveda večkrat pridem tudi na štajersko. Za izračun in ostalo se bova zmenila na privat ali po emailu info(afna)invest-on.net
Delam za: Merkur zavarovalnica d.d., Zavarovalnica Maribor d.d., Zavarovalnica Tilia d.d., Generali zavarovalnica d.d., Arag, zavarovanje pravne zašcite d.d., Wiener Städtische Versicherung AG, podružnica v Ljubljani, Grawe Zavarovalnica d.d., KD Življenje, zavarovalnica d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Prva osebna zavarovalnica d.d., Ljubljana, ALLIANZ Elementar Versicherungs AG, Wien.