Mercator prodan!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
Mercator

in ja bil je (no tudi sedaj je še) ogromen player!!!! konc koncev spar je začel najprej v Mercatorjevem skladišču;))

in nigel hofer v medvodah nima veze z mercatorjevimi cenami
wink-1.gif
medvode so ipak periferija... je pa mercator zadnje čase začel z udarom najnižjih cen it itd... ker je bil znan kot najdražji...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.416
2.768
113
V sredu sem v SG videl v Hoferju kolesarsko vetrovko znizano iz 26.xx eur na 4.99 eur. Ampak niso imeli stevilke. Pogledam se v Velenju ce imajo mogoce. Tam pa je bila cena 22.xx uer...v NG pa je bila cena 24.xx eur. Sem mislil, da ima Hofer povsod enake cene, tudi za taksne izdelke.

https://www.hofer.si/sl/posebn...lesarska-jakna/

Ce slucajno kdo v svojem Hoferju zagleda velikost 54 za 5 Eur, se priporocam...

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
V sredu sem v SG videl v Hoferju kolesarsko vetrovko znizano iz 26.xx eur na 4.99 eur. Ampak niso imeli stevilke. Pogledam se v Velenju ce imajo mogoce. Tam pa je bila cena 22.xx uer...v NG pa je bila cena 24.xx eur. Sem mislil, da ima Hofer povsod enake cene, tudi za taksne izdelke.
Drži. Hofrova znižanja cen se razlikujejo od ene do druge Hoferjeve trgovine. Poleg tega imajo včasih nad artikli obešene stare cene, ki že nekaj mesecev niso več v veljavi in me potem blagajničarka preseneti z novo (večkrat višjo) ceno. Pri nakupu Hoferjevih oblačil pa tudi riskiraš raztrgano tkanino na najbolj skritih mestih, da Lidlove še nižje kvalitete niti ne omenjam (enako velja za tehniko). Še večji minus pri diskontarjih na splošno pa so ob manj delavcih dolge čakalne vrste za blagajno, medtem ko ima Mercator samopostrežne kjer je redkokdaj potrebno čakati več kot par minut.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Drži. Hofrova znižanja cen se razlikujejo od ene do druge Hoferjeve trgovine. Poleg tega imajo včasih nad artikli obešene stare cene, ki že nekaj mesecev niso več v veljavi in me potem blagajničarka preseneti z novo (večkrat višjo) ceno. Pri nakupu Hoferjevih oblačil pa tudi riskiraš raztrgano tkanino na najbolj skritih mestih, da Lidlove še nižje kvalitete niti ne omenjam (enako velja za tehniko). Še večji minus pri diskontarjih na splošno pa so ob manj delavcih dolge čakalne vrste za blagajno, medtem ko ima Mercator samopostrežne kjer je redkokdaj potrebno čakati več kot par minut.

hysterical-1.gif

Tolk neumnosti v enem prispevku pa že dolgo ne. V Mercatorju so blagajne hitrejše kot v Hofru in Lidlu? Še na jeben tik tak ponavadi čakaš, ko se spravi mamca s celim vozičkom pred tebe, na navadni blagajni pa rabiš v Mercatorju dlje, če je eden pred tabo, kot pa v Hoferju, če jih je 5.
aplauz.gif

Mene recimo niti enkrat (pa sem kupoval v Hoferju že takrat, ko ga še ni bilo pri nas in je bilo treba v avstrijo) ni presenetilo z višjo ceno.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
V Mercatorju so blagajne hitrejše kot v Hofru in Lidlu? Še na jeben tik tak ponavadi čakaš
Tako je. Govoril sem seveda o Tik Taku.

Tik tak imajo samo merkator centri, ki predstavljajo koliko? 1% trgovin merkator?
rolleyes-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
TikTak v slo ne deluje, ker je folk prevec butast za to vrsto blagajne. In ne, ta blagajna ni namenjena za pouhn vozicek hrane...

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
TikTak v slo ne deluje, ker je folk prevec butast za to vrsto blagajne. In ne, ta blagajna ni namenjena za pouhn vozicek hrane...
Odkar so posodobili sisteme deluje super, tudi za polne-nabasane vozičke. Preverjeno. 4 blagajne, vrste gredo hitro skozi. Imajo pa tudi večji Spari in InterSpari takšne blagajne in tudi pri njih je precej večji užitek nakupovat kot pa pri diskontarjih.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Meni gre pa na organ to nepotrebno spidiranje v Hoferju. Hebat ga, tudi zlagat je potrebno, drugače imaš hitro uničene izdelke. Pa da bom naredil celoten projektni načrt kaj bom najprej zložil na trak da bo šlo najprej v voziček (ker lamerji v Hoferju nimajo kode za recimo cel plato pira) je tudin
stupid-1.gif

Za to so zaposleni...
Tako da ima za moje pojme še najbolj urejene blagajne Lidl. Tuš je pa obup tako kot po hitrosti kot z A točko (položnice). In potem ste odprti dve taki blagajni in folk navali plačevat položnice k svija na buče...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
nigel, ko bi ti poznal M sistem... ja delno so bili slabi nabavni kanali, delno marže in delno neorganiziranost.
definitivno pa hofer v medvodah ni vzrok za nižje cene. lahko pa da se poklapa odprtje in njihova startegija za obdržanje/rast tržnega deleža

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Ti nimaš pojma, če bi prebral kar so ti že drugi napisali, nebi klobasal tja v tri dni. Razumeš da je že Zoki zafrknil mercator, saj ga je prezadolžil in delal po jugu izgube? Vse izgube je plačeval naš človek, pufi so pa sedaj zapadli. Zakaj Mercator ne da v primerjavo Leclerca? Zato ker vedo da bi padli po celi črti!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nigel, ko bi ti poznal M sistem... ja delno so bili slabi nabavni kanali, delno marže in delno neorganiziranost.
definitivno pa hofer v medvodah ni vzrok za nižje cene. lahko pa da se poklapa odprtje in njihova startegija za obdržanje/rast tržnega deleža

Bemu mast, kako je pa to možno?
Jankoviæ je bil vendar tanartaboljši direktor - še zaposleni so jokali...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.589
1.256
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si pa sklerozen.

Isti jogurt iz lj mlekarne v enaki flaši, druga nalepka.

Zoki 2 eur, Hofer 0,99 eur

Smo ze temo 10x obdelali... Izdelek je lahko isti ali pa tudi ne..... Ponavadi ni zaradi zelj dobavitelja. Ce govorimo konkretno o tem trgovci smo ze obdelali da je lahko "isti" izdelek drugacen ,ker diskontar hoce cenejso folijo. Govorimo o siru Celjskih mlekarn (po spominu pisem). Tebi je izdelek seveda se vedno isto ceprav je drugacen... Ampak je isti kajnede
stupid-1.gif

Si pa zelo naiven ce verjames da bi drugi trgovci dovolili LM taksen dumping za identicen izdelek
smirk-1.gif

Košaki - Kranjska klobasa:

Zoki: 10,80€ na kg
Hofr: 8,20€ na kg

bonk.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Pa ne no, zdej bo hofer dvignu ceno k ma mercator visjo... Slovenija si res zasluz da zgori, ker folk je bolan