Drži. Hofrova znižanja cen se razlikujejo od ene do druge Hoferjeve trgovine. Poleg tega imajo včasih nad artikli obešene stare cene, ki že nekaj mesecev niso več v veljavi in me potem blagajničarka preseneti z novo (večkrat višjo) ceno. Pri nakupu Hoferjevih oblačil pa tudi riskiraš raztrgano tkanino na najbolj skritih mestih, da Lidlove še nižje kvalitete niti ne omenjam (enako velja za tehniko). Še večji minus pri diskontarjih na splošno pa so ob manj delavcih dolge čakalne vrste za blagajno, medtem ko ima Mercator samopostrežne kjer je redkokdaj potrebno čakati več kot par minut.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
V sredu sem v SG videl v Hoferju kolesarsko vetrovko znizano iz 26.xx eur na 4.99 eur. Ampak niso imeli stevilke. Pogledam se v Velenju ce imajo mogoce. Tam pa je bila cena 22.xx uer...v NG pa je bila cena 24.xx eur. Sem mislil, da ima Hofer povsod enake cene, tudi za taksne izdelke.
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Drži. Hofrova znižanja cen se razlikujejo od ene do druge Hoferjeve trgovine. Poleg tega imajo včasih nad artikli obešene stare cene, ki že nekaj mesecev niso več v veljavi in me potem blagajničarka preseneti z novo (večkrat višjo) ceno. Pri nakupu Hoferjevih oblačil pa tudi riskiraš raztrgano tkanino na najbolj skritih mestih, da Lidlove še nižje kvalitete niti ne omenjam (enako velja za tehniko). Še večji minus pri diskontarjih na splošno pa so ob manj delavcih dolge čakalne vrste za blagajno, medtem ko ima Mercator samopostrežne kjer je redkokdaj potrebno čakati več kot par minut.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
V sredu sem v SG videl v Hoferju kolesarsko vetrovko znizano iz 26.xx eur na 4.99 eur. Ampak niso imeli stevilke. Pogledam se v Velenju ce imajo mogoce. Tam pa je bila cena 22.xx uer...v NG pa je bila cena 24.xx eur. Sem mislil, da ima Hofer povsod enake cene, tudi za taksne izdelke.
Tako je. Govoril sem seveda o Tik Taku.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
V Mercatorju so blagajne hitrejše kot v Hofru in Lidlu? Še na jeben tik tak ponavadi čakaš
Citat:
Tako je. Govoril sem seveda o Tik Taku.Citat:
V Mercatorju so blagajne hitrejše kot v Hofru in Lidlu? Še na jeben tik tak ponavadi čakaš
Odkar so posodobili sisteme deluje super, tudi za polne-nabasane vozičke. Preverjeno. 4 blagajne, vrste gredo hitro skozi. Imajo pa tudi večji Spari in InterSpari takšne blagajne in tudi pri njih je precej večji užitek nakupovat kot pa pri diskontarjih.Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
TikTak v slo ne deluje, ker je folk prevec butast za to vrsto blagajne. In ne, ta blagajna ni namenjena za pouhn vozicek hrane...
Ne. Poleg hipermarketov ga imajo tudi supermarketi.Citat:
Tik tak imajo samo merkator centri?
Citat:
Ne. Poleg hipermarketov ga imajo tudi supermarketi.Citat:
Tik tak imajo samo merkator centri?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nigel, ko bi ti poznal M sistem... ja delno so bili slabi nabavni kanali, delno marže in delno neorganiziranost.
definitivno pa hofer v medvodah ni vzrok za nižje cene. lahko pa da se poklapa odprtje in njihova startegija za obdržanje/rast tržnega deleža
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si pa sklerozen.
Isti jogurt iz lj mlekarne v enaki flaši, druga nalepka.
Zoki 2 eur, Hofer 0,99 eur
Smo ze temo 10x obdelali... Izdelek je lahko isti ali pa tudi ne..... Ponavadi ni zaradi zelj dobavitelja. Ce govorimo konkretno o tem trgovci smo ze obdelali da je lahko "isti" izdelek drugacen ,ker diskontar hoce cenejso folijo. Govorimo o siru Celjskih mlekarn (po spominu pisem). Tebi je izdelek seveda se vedno isto ceprav je drugacen... Ampak je isti kajnede
Si pa zelo naiven ce verjames da bi drugi trgovci dovolili LM taksen dumping za identicen izdelek