Citat:
Uporabnik Jozek pravi:
sori frajer, tvojga stika s cestiščem pa res ni za zanemarjat.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik crest pravi:
A je kdo razmišlju da bi zimske zamenjal z letnimi ob takih temperaturah?
Glede na to da temp. ne pade pod 0 C, in ker vsi vemo da letna drži bolje kot zimska pri + C, pa še obraba je manjša.
Jst mam oboje na feltnah in to mi vzame 30min, po napovedih še vsaj še 1 teden ne bo -C v Ljubljani in okolici
1.Zimske gume držijo bolje tudi pri temperaturah vse do 8-10 stopinj.
2.šele januar je.
ne prbijaj, tut ko bo minus 5 bo dobra letna bolj držala na mokrem.. Drugo je led in sneg, samo tukaj je zimska bolša. Če ne vrjameš, imaš iskanje smo to tudi potrdili z testi.
Citat:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik crest pravi:
A je kdo razmišlju da bi zimske zamenjal z letnimi ob takih temperaturah?
Glede na to da temp. ne pade pod 0 C, in ker vsi vemo da letna drži bolje kot zimska pri + C, pa še obraba je manjša.
Jst mam oboje na feltnah in to mi vzame 30min, po napovedih še vsaj še 1 teden ne bo -C v Ljubljani in okolici
1.Zimske gume držijo bolje tudi pri temperaturah vse do 8-10 stopinj.
2.šele januar je.
ne prbijaj, tut ko bo minus 5 bo dobra letna bolj držala na mokrem.. Drugo je led in sneg, samo tukaj je zimska bolša. Če ne vrjameš, imaš iskanje smo to tudi potrdili z testi.
-5 in mokro? Kam pa se ti zaganjaš človek.
Dejstvo je da letna guma zgubi tako elastičnost kot tudi oprijem zaradi nizkih temperatur. Ravno tako kot to zgubi zimska guma pri visokih temperaturah zaradi svoje mešanice gume. O tem pa tudi konkretni testi so bili na DSF motorvision, tako da malo pobrskaj po webu če ne premoreš TVja.
Verjetno ti je človek hotel povedati, da pri -5 ni več mokro, ampak pomrznjenoCitat:
Citat:
-5 in mokro? Kam pa se ti zaganjaš človek.
BTW: če je -5 zunaj še ne pomeni da ima asfalt tut toliko
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@matr ste eni pametni...
Zakon je jasen, prišparap pa tudi ne boš nič... Gume so po 3~4 sezonah (max) itak neuporabne pa če jih uporabljaš veliko ali pa malo...
Mislim kolik mate eni dela kako kršit zakon ali ga izigravat
Pri meni so gor celo leto, in v jeseni spet nove nabavimCitat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Nop
Jst sploh nevidim pointa v zimakih, unicim jih vsako zimo, drzijo se mi pa glih tolk kt letne