Več let sem po tri (včasih 4) komplete letno sam menjaval, potem sem postal malo komot, pa še hrambo so mi nudili brezplačno in sem vse selil k "sosedom" na pooblaščenca, kjer sicer servisiram. Potem smo še imeli "afero" z ventilčki na novem avtu (nismo kupili onih za opozarjanje na nizek tlak) in imamo sedaj en komplet brez platišč, tako da vsaj za ta avto odpade domača menjava (itak pa te gume zvozimo v dveh sezonah).
No ko so mi v četrtek, dva previjačenja in eno menjavo opravili v dveh urah - naročeno, sem bil super zadovoljen do trenutka ko je bilo potrebno plačati račun - slabih 90€ alles cuzamen s hrambo za 6 mesecev (za ta denar pa si tudi jaz dam luknjo v koleno vrtat
) in sedaj sem spet v dilemi in iskanju prostora za dva kompleta gum - žal so vse malo večjih dimenzij.
No ko so mi v četrtek, dva previjačenja in eno menjavo opravili v dveh urah - naročeno, sem bil super zadovoljen do trenutka ko je bilo potrebno plačati račun - slabih 90€ alles cuzamen s hrambo za 6 mesecev (za ta denar pa si tudi jaz dam luknjo v koleno vrtat