Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Jeba je čakalna doba - med 1 in 2 meseca.
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Kaj pa kj tazga KLIK meni zelo všečn avto
Sm šu do Brnčičeve in ko sm se usedu v to sm bil kr prijetno presenečen
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
To mi je jasno ja, ker ima GT-line precej lepšo zunanjo obliko ja.
Verzija Bose ima ene æapac feltne gor.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Osebno avta pod 5* ne bi kupil, ampak vsi pač nimajo te možnosti in to je treba razumet ...
Jaz možnosti razumem, samo octavia ni ravno najcenejša izbira...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sorodnik je kupil Ceed SW. 1.6 CRDi, 82 kW (se mi zdi), paket opreme pod vrhom. Dal zanjo 14k (ali celo nekaj manj) zanjo. Nova. Sicer se pri KII ne moreš zmišljevat z opremo (ker je v glavnem po paketih). NAjboljši paket opreme se čaka tudi do 6 mesecev. Isto opremo po naročilu...
Ima pa avto ročno klimo, CD/MP3, sprednje šipe in ogledala naštrom, meglenke, usnje na volanu in prestavni ročici, ALU 16·. Sredinska konzola. Daljinsko centralno zaklepanje, ločeno odpiranje prtljažnika. 6 stopenjski menjalnik. Ne vem če ima ESP (nima gumba, kontrolka je EPS, kar je lahko za električni servo). 6 AB, ABS. Za ta denar boljši nakup od Octavie.
Temnjenje stekel te pride še dodatnih npr. 150 EUR (skupaj z vpisom v homo kartonček), park senzorji zadaj nekje 100 EUR. Še zmeraj za 1500 EUR cenejša od Octavie.
Kolikor sem ga vozil, me je navdušil. Ob enakem budgetu in potrebah bi ga tudi sam kupil.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ampak SJTV1, spominjaš me na M. Česna... Zanj je bilo tudi vse kar ni bilo BMW ali Mercedes kanta...
@all. za 14k se mi zdi ugodno za dizla. Se pa strinjam, da je s polno ritjo lahko srat. Če bi imel 40k bi si tudi jaz kupil V60 Atlantic Ocean Race Edition z vsemi bombončki... D3 avtomatik. Pa si ga ne morem privoščiti.
Za 15k, dolgo jamstvo in dokaj kvalitetnen avto bi pa razmislil. Seveda bi najprej gledal za Meganom GT... Pri Škodi pa raje za Superbom. Za minimalno razliko v ceni dobiš zelo spodobno prevozno sredstvo, kateremu tudi Octavia ne seže do gležnjev.