Recimo kaj točno imaš v mislih? Ali samo tak malo pač serješ po forumu?
Ja, seveda. Kr tko mal serjem k ostali pa trolam tle, k mi je v real lifu dolgcas... Ne skrbi ti zame fantiček.
Telefone menjavam na par mesecev, ker enostavno moram sprobat vse. Od iphona XS do Note9 do Mate 20 pro...In od vseh me je ravno Huawei najbolj razočaral. Očitno le ni še takšnega napredka kot ga nekateri vidite v tej znamki. Pač je kot Kia ali pa Hyundai med avti. Drugorazredna znamka.
Npr. P20pro, zajebavala me je bluetooth povezava z avtom. Ekran enostavno še ni dorasel Samsungovem, pa na vsake toliko časa je postal neodziven. Pregreval se mi je, sploh pri pretvarjanju .ods datotek v exel al pa v pdf. Wi-fi povezava je bila zelo nestabilna in se kdaj kar ni hotel več povezati z Fritzem od Telekoma, dokler nisem ruter resetiral. In ne, ni bil ruter kriv, ker to se je samo pri P20pro dogajalo.
Da ne govorim o kameri, katera naredi tako umetno sliko, da ni za nikamor(oversharpening), ter na vsake toliko casa je ob zagonu le te, vrglo ven error in se je zaprla. Cache clean je pomagal za nekaj časa.
Emui skin je pa itak porazen. Izgleda kot iz prejsnjega desetletja. Parkrat se mi je tudi sam od sebe ugasnil.
Vidim da tu niste naklonjeni Samsung znamki, samo povem da od vseh znamk in modelov je ravno S9+ tisti kateri dela kot treba. Ekran, kamera, odzivnost... Razen baterija bi lahko bila vecja. Zal mi je bil Note9 prevec oglat in neudoben za držanje, drugače tudi top telefon.
Mate20 pro ima pa tudi lep zelenkast ekran, pa stereo zvočnike da komaj kaj slišiš iz priklopa spodaj. Ko dobiš drugega z BOE ekranom je pa ta manj svetel in kontrasten, tako da zame polizdelek od telefona po zlatarski ceni.
Pa nisem lojalen nobeni znamki in mi dol visi za Samsung in za Huawei al pa iphone.. Pač uporabljam tistega kateri mi v tem času najbolj sede in ima najmanj težav.