pozdravljeni,
zanima me naslednje, imam medion GoPal E4470 in bi ga rad posodobil na vsem znani način - brezplačno. nasnel sem si program Medion Unlock. Uspešno sem tudi ga skopiral na SD kartico. Ustavi pa se ko rabim inštalirat program iGO. V navodilih z največjega slo trackerja mi piše:
2. Nato v telefonu instalirajte iGO8 tako za poiščete datoteko "AUTORUN" ki se nahaja v mapi 2577 in jo kliknete . tako je iGO8 ze instaliran. To datoteko sem v sami navigaciji Medion našel - ko pa sem jo hotel na zaslonu odpret, se program ne zažene.
Nato sledi navodilo:
3. Ko končate z instalacijo še prekoprajte vsebino mape " iGO8 " v mapo "iGO8" na vašem telefonu . Sedaj ko ste prekopirali vsebino vam bi se moral iGO8 zagnat brez napak.
skopiral sem tudi te datoteteke na SD kartico kot je bilo rečeno. ko kliknem na ikono v Navigaciji - iGO ikona, se mi stvar resetira, nato napiše map update in še neka modra slika v ozadju, gre namreč prehitro da bi znal povedat več, in me spet pripelje do tega zaslona, katerega preko Medion unlocka kreiramo.
Sem prebral že kar nekaj foruma tu gor, in tudi Janchovega, pa mi stvar nekako ni jasna, kje vse sem zašuštral.
hvala za pomoč že vnaprej