McDonlads McDrive BTC

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vsi petki v postnem času so pomembni, križev pot je takrat, seveda glavna procesija je pa v nedeljo na Veliko noč. Bi te povabil na velikonočni zajtrk, samo problem je v šunki, saj veš svinjska to pa ti zaradi drugega verskega prepričanja ne smeš jesti.
Ti se o lastni veri pojma nimas. Veliki petek, torej petek pred veliko nocjo je dan, ko nikjer na svetu noben duhovnik rkc ne masuje. To kamor gres ti na veliki petek se imenuje "obredi velikega petka". Tko da ne bos neumnosti prodajal naokrog ce si ze sam v zmoti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
ni res, krizev pot je ko od postaje do postaje hodis. V zupnijskih cerkvah je na veliki petek krizev pot ob 15h saj je to ura ki jo imajo katoliki za uro jezusove smrti na krizu. Zvecer pa imas obrede velikega petka, ki zajemajo razna branja, psalme itd... Lej ne se smesit se naprej. Nimas pojma o stvareh ki jih stalno propagiras tu gor.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.294
113
blizu močvirne prestolnice
Pri nas bo ob 19 uri tako da ne govori če nekaj ne veš. Ali misliš da folk kar ob treh pride, se motiš še ob sedmih bo le pol cerkve. Edino na cvetno in za Veliko noč se prikažejo in to le zaradi folklore.

tony

Guru
23. jul 2007
9.837
1.601
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ne vem, ampak neka visoka ne more bit, glede na to, da folk beži od tam in vedno nove not jemljejo.

V MB so vsi, ki delajo v Macu debeli. Res debeli. Ono, takoj vidiš, glupa faca in debeluh/debeluhinja.

V ljubljanskem pri koloseju dela ena zelo luštna. Še presuha je.

Poplajhana bjonda, ki je zadnje čase v eni drugi uniformi?
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sem zbrskal urno postavko:

MCDonalds

Dovolj, da postaviš vse naročeno v vrečko. Al mora biti več?

Sploh niso slabe urne postavke. Če je to mišljeno neto...

Glede na to, kakšne so bile nekoč, in kakšna je danes povprečna plača redno zaposlenega, so postavke čisto OK. Včasih človeka prime, da bi si spet zavrtel Kevina Spaceyja in se preizkusil v Ameriških sanjah...
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri nas bo ob 19 uri tako da ne govori če nekaj ne veš. Ali misliš da folk kar ob treh pride, se motiš še ob sedmih bo le pol cerkve. Edino na cvetno in za Veliko noč se prikažejo in to le zaradi folklore.
Ja ampak ob 19 mate obrede velikega petka, krizev pot je pac lahko del tega. Vprasaj zupnika ce meni ne verjames. Sicer pa vedno bolj kaze da ti ne zahajas ravno v cerkev glede na neumnosti ki jih trosis tule gor. Vecina slovenskih zupnij ima na veliki petek ob 15h krizev pot.

Sicer pa v petek verjetno pridem. Mekani ce se 32 prikaze sporoci da nardim obvoz

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.294
113
blizu močvirne prestolnice
Saj to ti vseskozi govorim, križev pot je pač del tega, je pa vsak petek.
Pri nas ob 15 uri ne bo nič.
Kot predstavnik reda in miru, ne bi smel podpihovati nasilja. Men dol visi če ti grem na živce, nimaš pa pravice podpihovati nasilja.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
a lahko maci tud pride?
smile-1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/XZxzJGgox_E"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/XZxzJGgox_E" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.547
5.675
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
kje si ti zdaj nasilje nasu?

Mislm lej no......ne sprenevedi se zdej.....k zadnje čase si bil res mal....da zavijem v celofan...nervozen.....res smo se te vsi pomal bal na alterju
evil.gif

Nazadnje urejeno:

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Toliko besed, za nekaj kar je že Joe Peschi povedal v Smrtonosnem orožju. Poslušajte te preroške besede:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sem zbrskal urno postavko:

MCDonalds

Dovolj, da postaviš vse naročeno v vrečko. Al mora biti več?

Sploh niso slabe urne postavke. Če je to mišljeno neto...

Mislim, da so neto, s tem, da dobiš še zastonj malico plus sem pa tja pade kaj v usta, ker tisto kar imajo na policah ne prodajo vsega, sigurno. Čisto dovolj, da mi zložiš lepo v vrečko, tako kot sem naročil.