McDonlads McDrive BTC

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.498
459
83
student.png

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sem zbrskal urno postavko:

MCDonalds

Dovolj, da postaviš vse naročeno v vrečko. Al mora biti več?

Sej se strinjam s tabo.

Jaz pač, tistih parkrat na leto, ko sem v Macu, takoj na licu mesta preverim, če sem dobil vse, kar sem plačal.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sem tudi jaz videl, da bom sedaj vse sproti preverjal, ker včeraj sem bil že doma, ko mi je pritisk dvignlo in sem več goriva porabil, da sem šel zaradi principa.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Boli me kur... kaj je. A je tako težko pogledati kaj je stranka naročila in tako potem sproti tudi naročilo daješ. Še preveč so plačani, sisu jim vidim nešolano. Se vidi tudi trend pri nas, tako kot v tujini, da v meku ne delajo več "normalni" ljudje, ampak sami nesocializirani priseljenci in druge marginalne grupe.

po moje je pa ravno to problem, ker pri nas v Mc-ju ne delajo "nesocializirani priseljenci", ampak nesposobni FDV-jevci
smirk-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.547
5.675
113
Ha.......da rezerviramo uno sobo za rojstne dneve pa klovna da nas zabava
hysterical-1.gif
nakonc izpast

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
To se je meni konstantno dogajalo na Čopovi ... ne le, da pol ne dobiš ... tudi kar dobiš je narobe ... zgleda ne znajo ne šteti ne brati!

Še najbolj me je pa zmotilo, ko sem se vrnila, da jabolčno pito zamenjam za borovničevo (kakršno sem tudi naročila, čeprav sem na koncu dobila jagodno, še enkrat se mi pa ni dalo iti nazaj) tisti njihov odnos ... mislim, nesramni so do konca. Namesto opravičila me je bejba obdolžila nategovanja. Da ne govorimo, da je zamenjano pito dala nazaj na "kontrolo".

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Najboljša fora je pa ta. Gužva na McDrajvu, 15 avtov čaka, jaz parkiram grem notr in sme zunaj v petih minutah. pridm vn se prpele en avto v vrsto ki s eitak ni nikamor premaknila. Tip odprt oken, mu rečem nej parkira pa bo v pet minutah zunaj pa me ni poslušal :D

Meet pa en dan samo to soboto ne :D

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
446
49
28
43
Tudi meni se je zgodilo v BTC mcdrive, naročim bigmac menu + cheese burger- katerega pač ni bilo notri, plačal sem ga pa.
Vrečko sem preveril čez nekaj minut na parkirišču.
Od takrat vedno preverim vrečko takoj.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Že tretjič v zadnjih dveh mesecih se mi je zgodilo, da mi manjka del naročila. Prvič sem opazil šele doma, ostalo sem pa takoj opazil, kjer mi je vodja izmene nadomestila "pozabljeno". Še posebej radi pozabijo na dodatno porcijo Mcnuggetsov. Enako se je zgodilo sestrični, in sicer dvakrat v tem mesecu. Male čefurske piz.de kradejo. Ne vem pa kaj naredijo z vso nakradeno hrano. Samo kot opozorilo, da preverite svoje naročilo. Ne gre se za nek denar, bolj za princip.

BTC drive in Šiška drive, večkrat pozabljene vsaj omake, prelivi... Ampak zmagovalec je prvi.

Zato zmerej na parkingu preverit vrečke....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz se vrnem nazaj. ebnkrat sem anroču meni, pa dobil meka brez soalte..sem ga pol pojedel, ko sem ugotovil kaj ni ok..vrnem nazaj, mi dajo novga, pa še unga pojem.

in men se vedno nasmejijo..

jebatga..nimam ne mercedesa, nisem uniformiranc..mam pa seksipil drugje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.547
5.675
113
Razmrdaš ovratnik in padejo na ljubavni tepih?
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
valda da kdaj kej "pozabjo" u vrečko dat, če jih pa 10 skače okol ene vrečke, pa vsak neki prnese, namest da bi en sam filu vrečko...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, resno..modlei so tok smotani, da bi jih jaz vse odpustil

pomfri..pol prazen. mek tko zlozen, da je pisa ravna. kokakola brez ledu, pa da si bog. pol pa..al je pomfri preslan, al neslan. pa najboljs mi je, k da 4 menije pa EN, EN prtiček.

kaj bodo ti ljudje delal v življenju..ne vem.

mi je pa v BTC tko..en fant je..tak suh, bogi..k da mu ne dajo za jest..pa dobra duša..pol sta dve pičoki..pol pa zemoti.. zemoti s epalijo, ker je vse meso govoje