MB, spet km kolona na Koroški cesti

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mah sej pa vidiš kako paniko so delali, ko so ''turbo'' krožišče gradili pri bolnišnici,

Tole turbo krožišče je tudi štorija zase. In niti slučajno folk nezna tega furat, ker na turbu se ne vključuješ nikoli na notranji pas.
Kak nikoli? Jaz vedno grem na notranji pas. (razen če iz Europarka gram proti mostu, pol jasno gremo po zunanji in prvi izvoz ven)

Iz zunanjega na notranjega nesmeš zavijat nikoli. (naj nebi)

Primer pri EP, ti pripelješ od EP in bi rad sel v smeri tabora (proti telekomu), vključiš se not, nato pa ne zavijaš še enkrat levo ampak ostaneš na tem pasu. (nevem, to me je učil inštruktor, možno pa da je za avte s prikolico kaj drugače ampak močno dvomim)

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Poanta turbakov je, da sofer odloci ze prej kam bo sel in ponavadi ce gres ravno skoz rondo, prides bolj neoviran in hitreje skoz, hkrati pa ne bremzas ostalih. Zato tudi fora fizicno locenih pasov. Samo za majmune ki pri EP pac manevrirajo iz zunanjega na notranji pas (pa enega majstora z X5 sn enkrat vido ko je peljal kr po sredini obeh), je to znanstvena fantastika.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
ksz
pri nas ( MB ) tudi policaji ne poznajo pravil vožnje v turbokrožiščih in dvomim, da prometne predpise sploh poznajo tako kot bi morali.
me je ena 1 x ruknila v turbokrožišču, ker je menjala pas, pa je policaj rekel, da sem jaz kriv, ker sem pač bil tam
stupid-1.gif

potem pa je še dejal, da je vsaj 100 razlag kako voziti v krožišču
uf-1.gif

so pa vseeno bolj pretočna kot pa semaforizirana križišča

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Iz zunanjega na notranjega nesmeš zavijat nikoli. (naj nebi)

Primer pri EP, ti pripelješ od EP in bi rad sel v smeri tabora (proti telekomu), vključiš se not, nato pa ne zavijaš še enkrat levo ampak ostaneš na tem pasu. (nevem, to me je učil inštruktor, možno pa da je za avte s prikolico kaj drugače ampak močno dvomim)
Zakaj pa bi v tem primeru silil na notranji pas? Imaš lepo svojo pot. Prednostno.

Sicer pa v tem primeru dejansko prideš na notranji pas, potem se zunanji odcepi in si na edinem pasu, še potem pa se začne en bolj notranji pas in si potem že na zunanjem.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ravno sem prej hvalil voznike na Ptuju... Danes pa pred mano baba s CE registracijo (itak, s katero pa
tongue-1.gif

Škoda, da si nisem zapomnil registrske, bi jo napisal pa če jo kdo pozna da bi ji vsako jutro spustil vse gume, da ne bo delala takih bedarij po svetu. Sicer pa je temno zelena Toyota Auris.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Dejansko si ti bil kriv za nesreco ?
kaj razumeš pod dejansko ?
če baba menja pas v turbokrožiču in me butne kdo je potem kriv ? policaji so rekli da sem jaz
uf-1.gif

kreteni totalni. potem pa še reče, da je razlag kako se vozi v turbokrožiščih ogromno
stupid-1.gif

amapk s policaji se bost itak nima smisla, ker ti nabijejo potem še kazen ker ti tablica za 5 milimetrov poševno stoji, ali pa ker se avto ni bil v pralnici zadnji teden