MB CLS II

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Davidoff, Don Kugla, Sajkek (sori prjatu):

men je pa bolj všeč A7.

p.s. pa tud tale CLS II ni slab ... sam na uri bi pa lahko pisal vsaj Omega, če ne že P.Patek ...
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
North... sej danes je moderno biti drugačen, tako da se bo našlo tudi kupce za A7

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
zmaga.gif

Res je. Biti drugačen ni kazen, temveč privilegij pogumnih.

p.s. roko na srce, lepa sta oba, keša pa nimam ne za prvega, ne za drugega ...
rolleyes-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Slo ljudi, sto čudi. Vsak ma svoj okus in VSAK lahko reče, da mu avto pač ne potegne pa pika. Nima tle veze kaj ti voziš pa kaj si boš kupil. Teb je tud lohka rdečelaska všeč, men pač ne, kaj zdej. Sem jaz fovš ker maš ti rdečelaso bejbo, jaz pa bjondo?
hysterical-1.gif

"Ej, to pa ne, o MB CLS pa ze ne bos tako govoril. Pa toliko si nalozil v tej temi, da tudi z dvema sleparjema ne bi mogli odpeljat, sploh ce nista MBjeva. Aja pa pojdi se igrat s svojim Opel Cliotom s plasticnimi dodatki od Hyundaija pred kaksno kafano."

Pure smeh
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Meni pa je novi CLS všeč (izjema so ledice, ki se mi zdijo čefurske), se ga ne bi branil. Všeč so mi bolj ostre linije tega avta, notranjost mi je tudi všeč in me ne spominja na 50 let starega Zaporožca. Tudi na drva na armaturi bo se lahko navadil, ura je res bolj retro, ampak je ok. Ne moti me prestavna ročica, kljuka na predalu pred sovoznikom.
Najbrž pa nisem pristojen za ocenjevanje avtomobilom, saj se vozim s staro japonsko kanto, ki stane manj kot povprečno slovensko plačo, edina "dodatna oprema" na mojem avtu pa je Akrapovič nalepka na zadnji haubi, ostalo je oriđinale.
Se opravičujem, če sem nehote koga užalil.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
hysterical-1.gif

Toliko si naložil v tej temi, da še šleper ne povleče vsega nesmisla.

Dal si ilustracijo na aftermarket izdelek, ki stane 200 EUR (?) in nima nikakršne veze z novim vozilom. Ne rečem, da bi napisal primerjavo s Sangyong kupci, ti si se odločil pa za auspuh. Izrecno si omenjal Alfo 147 in izpuh. Ne samo, da je butasta primerjava, ampak tudi povsem neargumentirana. Karkoli si želel napisati, ilustracijo, asociacijo, primerjavo..., je popolnoma zgrešeno in nesmiselno. Na žalost je okus tudi pogojen s količino denarja na računu ali nogavici, kot ti je ljubše.

Nimam jaz kaj razmišljat, slovenska zavist dela svoje. Še dobro, da nisem del nje.
cheer.gif

EDIT
tiskarske napake

mogoče je pa radirko zavisten, ker sam vozi starega cliota ker si drugega ne more privoščiti?
poznam veliko takih, ki jamrajo da imajo majhno plačo. pozabijo pa povedati da nočejo delati npr. nadur, ali pa da večino plače dajo za alkohol (pijančki
tongue-1.gif
).

samo ne vem zakaj foušija? zaradi lepše alfe? ali zaradi tega ker je izpuh več vreden kot rjav clio
cheer.gif

če ni foušije je za vse dosti
cool-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
haha, plastik fantastik les? kje pa vi zivite ? koreja?

Točno tako, vsak dan so v Koreji - korejcu. Pol ti pa pač pride v mozak in misliš da je vse okol tebe fejk ko v korejcih...
evil.gif

Sej ni nujno da glih paše ampak da pa kar tak razglasiš armaturko higher class mece za fejk moraš bit pa tut posebn (za take posebneže bo zdej enkrat olimpijada kakor oglašujejo
rolleyes-1.gif
).

Aja men so tegale CLSa takole na slikah zgleda pokvarili napram prejšnjemu, mogoče ni fotogeničen, kva vemo... Une slike črnega od spredaj so edino hude, ampak pol se moraš vozit vedno tako, da bi te gledali od spredaj, pa v enaki osvetlitvi kot na slikah, plus kake špegle s fotošop filtri
grin1.gif

Še bolj pa so mi uničili CL-a men je bil en najlepših mecov do sedaj...

Nazadnje urejeno:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
ksz.
cela tema
hysterical-1.gif

ko to beres te srat pritisne
smile-1.gif
zgleda da vas tukaj vozi vsaj 50% avto ranga 100k €... only in slovenia.
Nabija pa tak skoz en in taisti folk, ki se pomoje sam prepozna.
priden.gif

on:
Avto mi je vešč. To je to
smile-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
... nima smisla

Edit: me pa veseli, da si prepoznal