MB CLS II

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
meni je še bolj hecno to obsojanje - glej les, plastični vee kak to zgleda ggrdooo... itd... na konc pa vozijo 10 let stare jajcke s plastičnimi konzolami in armaturkami... se mi zdi da je bolj faušija v igri, ker pač avta z lesom (pravim) ne morjo kupit..(pazi: ne gre tolk za les, ampak zgolj drag avto)

mi imamo v vseh svojih avtih les in smo srečni
smile-1.gif
brez faušije prosim.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa dobr.. veliko je res neumnih, mogoce fausljivih komentarjev... nekaj je pa tudi takih, kjer clovek pove kar si misli.. Pac ni vsak avto za 50k+ eur avtomatsko lep..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zdaj pa napiši, da ni spredaj killer machine.
10.gif

Zadek se pa moram še navadit oz. videti v živo.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Mi imamo drva v drvarnici. Je pa seveda pripravno, da jih imaš tudi v avtu. Lahko se zgodi, da tehnika zataji in si lahko na odstavnem pasu spečeš hrenovke!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
zdaj pa še napiši kolk te boli , če ima nekdo več in si lahko privošči žlahtnejše materiale v notranjosti avta

a doma tudi imate plastično pohištvo in zakaj ne ?????????????

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne vem no, mi iz višje kaste uporabljamo 24h Mercedes Benz service. Še hrenovke nisi dobro odprl, ko ti majster že priklaplja računalnik.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Boli, boli...
frown-1.gif

Pohištva pa sploh nimamo. Vseh dvanajst nas živi v kletnem stanovanju, stvari pa zlagamo kar v stare plastične gajbice od sadja. Šmrc!
cry12bpy.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nimaš kaj, ne vozimo vsi Renault Clio Storia 1.2 16V.

Osebno nisem imel še problema, verjamem pa, da avto ni imun na napake.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Ok, zdaj pa malo resnosti. Kaj, ko bi poskušali razumeti, da ni vsem vse všeč in da kakšna kritika ni vedno posledica foušije? Če bi bila tema o npr. DBS ali 911 bi rade volje napisal, da je krasen pa si ga niti slučajno ne morem privoščiti. Če bi bila tema o A8 pa povem, da mi je odvraten. Tako, kot npr. večina mercedesov ampak to je samo moje mnenje.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Joj, ne, samo teh dveh ne!
shocked-1.gif

Nimam kakšnega hudega favorita. Skoraj vsaka znamka ima kak zanimiv model. OK, razen Hyundai, Opla, Renaulta, VAG... no, redke znamke imajo kak zanimiv model
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
No pa bodimo resni.

Drugače je brati, če napišeš, da se ti zdi oblikovno zgrešen oziroma napišeš, da je avto del star wars koncepta, da so sedeže spredaj preozki in znucani kot pri Audiju po 500.000 prevoženih, da te moti to in ono v sosednji temi pa skoraj ta isti folk sprašuje kaj bi lahko bilo narobe, ker jim je Opel Omega spustila dušo v višnjegorskem klancu.

Moje osebno mnenje pri CLS je, da je avto izjemen, tako zunanjost kot notranjost. So pa seveda stvari, ki me motijo. Npr. manjka mi menjalnik na sredini konzole, moti me tretja zavorna luča v odbijaču, za kaj več bi moral avto videti v živo in preizkusiti.

Ne morem dojeti, da nekateri sodelujoči v življenju niso vozili avto, ki ima več kot 200 KM oz. njegova cena presega vsaj 60.000 EUR in takoj označijo, da je vozilo popolnoma zgrešeno in pooseblja kočijo. Takšno razmišljanje mi gre resnično na živce, ker je v vozilo vloženo ogromno časa in znanja. O testiranjih ne želim razglabljati, ker nekateri vlečejo težke denarce, da podajo svoje mnenje o lastnostih vozila. Sem sveto prepričan, da je tehnična podkovanost teh istih ljudi neprimerno višjem nivojou od ostalih znalcev iz Alterja.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
No, lepo, dva šoka v enem dnevu. Prvi je bil, da Apple fan prizna, da iPhone ni brez napak, drug pa tole
wink-1.gif

Sam ne dvomim, da je tehnično krasen avto, kar je MB vedno bil. Meni le ne diši tako oblikovanje. Izjave v stilu "to je drvarnica" pa so bolj provokacija na poste, kakršen je tisti od Don-whatever, ki enostavno nikomur ne pusti drugačnega menenja...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Na zunaj mi ni všeč naslednje:
- reža na "pokrovu motorja" oz. odbijač je smotan in potem nastane taka reža, enako kot pri bmw 5er. Mi je bolj všeč sistem kot pri A6,A8
- ledice v odbijaču
- zadnje luči, vključno s tretjo zavorno

V notranjosti se mi ne dopade:
- kljuka na predalu pri sovozniku je preveč vpadljiva, verjetno bi se dalo drugače/bolj diskretno rešit.
- "kromiran V" na volanu, me spominja na novo Laguno

Ostalo mi je na prvi pogled ok.

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
Kako se nekateri razburijo ko nekomu ni všeč nova mečka .. ni za verjet
aplauz.gif

Davidoff, smo razumel da si kešur in da ne daš nič na mnenje opel in renault voznikov (zato se tudi kregaš z njimi
grims-1.gif
i) zdej pa lahko pustiš da tud drugi povemo kakšen se nam zdi.

Meni je linija bolj všeč kot pri starem, samo kot celota mi pa ne potegne. Predvsem zaradi sprednjega dela.