Mazda 6 GTA - diesel 140 KM

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Živjo,

imate kakšne izkušnje s takim vozilom?
Mogoče bo ena prilika pa študiram, če bi imel tak avto....
Vsi komentarji dobrodošli, tudi glupi - saj smo na alterju.
wink-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj te pa zanima?

u je dobra tvoja...
grims-1.gif

navigacijo si kupu kitajsko? au mač?

Zanima me če majo kakšne serijske napake, katere so šibke točke vozila, če je GTA z 18'' trda glede udobja, če je delno usnje moteče, če ti desno koleno kej buta (~190cm), je volan pretanek, je kvaliteta gumbov na armaturi kej vredna, kolk to dejansko pije, take stvari, zdej se ne spomnem več...
cool-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj te pa zanima?

u je dobra tvoja...
grims-1.gif

navigacijo si kupu kitajsko? au mač?

Zanima me če majo kakšne serijske napake, katere so šibke točke vozila, če je GTA z 18'' trda glede udobja, če je delno usnje moteče, če ti desno koleno kej buta (~190cm), je volan pretanek, je kvaliteta gumbov na armaturi kej vredna, kolk to dejansko pije, take stvari, zdej se ne spomnem več...
cool-1.gif

Moja je model GT Navi in je imela navigacijo ze serijsko ...

Serijskih napak zaenkrat se ni (oz. jih vsaj jaz se nisem opazil)... Sestica je bila ze prejsnja z bolj sprotnim, trdim podvozjem... Jaz imam v GT polno usnje ... Koleno mi ne buta
smile-1.gif
(~184 cm), volan je OK, kvaliteta gumbov tudi ...

Glede tega, koliko pije pa je odvisno od nacina voznje. Pri meni je tam nekje okoli 7 litrov ...

Vecino zadev bos lahko sam raziskal tako, da gres na testno voznjo... Verjetno imajo se kje kaksno 140 konjsko... tanove imajo 2.2 motor s 125, 163 ali 185 konjskimi mocmi ...

bste

Pripravnik
4. maj 2009
118
3
18
Podpulfrca
Imam tole zadevo. 6 GTA 140 KM.
Ti je ze Jest povedal in se pridruzujem. 195 cm, ni panike.
Trenutno 28 kkm v slabem letu dni.
Naj bi bilo nekaj tezav z DPF filtrom, ce delas malo km in predvsem kratke relacije, vendar naj bi to z SW updati uredili. Sam nimam tezav.
Moti me edinole malce neodziven motor pod 2k obrati, vendar se da preziveti. Pa, jasno, lahko bi malce bolj dodelali mini display na armaturi. Kak touch screen bi bil dobrodosel.
smile-1.gif

Hvalim pa serijski webasto in ksenonke ter bose ozvocenje.
Za voznjo kr trda, vendar imam to precej raje kot lovljenje avta po celi ceti ob malce ostrejsi voznji cez ovinke.
smile-1.gif

Lp, B.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik bste pravi:
Imam tole zadevo. 6 GTA 140 KM.
Ti je ze Jest povedal in se pridruzujem. 195 cm, ni panike.
Trenutno 28 kkm v slabem letu dni.
Naj bi bilo nekaj tezav z DPF filtrom, ce delas malo km in predvsem kratke relacije, vendar naj bi to z SW updati uredili. Sam nimam tezav.
Moti me edinole malce neodziven motor pod 2k obrati, vendar se da preziveti. Pa, jasno, lahko bi malce bolj dodelali mini display na armaturi. Kak touch screen bi bil dobrodosel.
smile-1.gif

Hvalim pa serijski webasto in ksenonke ter bose ozvocenje.
Za voznjo kr trda, vendar imam to precej raje kot lovljenje avta po celi ceti ob malce ostrejsi voznji cez ovinke.
smile-1.gif

Lp, B.

Glede DPF sem sicer bral... nisem pa se nikoli imel teh problemov... Sam imam v dobrem letu ze nekaj cez 43.000 km ...Glede nmini dsipleja
smile-1.gif
...

Photo0211.jpg

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ga še ni bilo za dobit, ko je naročil avto, se mi zdi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nope... ni zmanjkalo € ... pac enostavna ta serija ni imela te opcije pri nas... V katalogu je bilo takrat sicer to naslikano, samo napisano, da tega na nasem trziscu ni mozno niti dodati, niti ni bilo v nobenem paketu opreme... Smart Card je bil na voljo spet pri modelu z mocnejsim dizelskim motorjem (2.2) ...

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Naposled sem se odločil za benzin Mazdo, ker je bila za moje potrebe najracionalnejša.
Kaj tista navigacija China made preko neta je kaj vredna? Baje pride cca 600€, samo me skrbi glede kartografije...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ena stvar, ki jo je treba razmišljat je tud to, da za 4 PS več plačuješ vsaj 100€ obveznega zavarovanja na leto več, kot avti s 100kW

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
ja za tržno ceno se strinjam, da se ne izplača. Vendar mogoče imam možnost za đabe. Torej me je zanimalo samo, če je to tehnično sprejemljivo in za 13KM ne naredi kaj škode. Vsekakor govorimo o vrhunski firmi, ne pa o šalabajzerjih, Turki in podobno.
grin1.gif