MATURA

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Hja, jaz ne bi rekel, da je matura bitka. Vem, da sem tudi jaz jamral pred maturo, ampak to le zato, ker profesorji tako napihujejo zadevo. Ne poznam nobenega, ki se ne bi začel učiti šele 2 dni ali 1 dan pred testom. Zdaj vidim, da je matura eden lažjih preizkusov v mojem življenju in lahko samo upam, da bodo izpitu na faksu tako lahki.. je pa tudi res, da za svoj faks nisem potreboval preveč točk (omejitev je 64), sam sem jih pa naklepal skoraj 30 več
grin1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Ah.... matura je težava samo za tiste, ki niso štiri leta nič delali. Vsi ostali lahko maturo naredijo BREZ učenja. Sam sem se učil le piflarijo od slovenske književnosti in na koncu sem dobil pri slovenščini najslabšo oceno
smile-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
eno offtopic vprašanje,pač v tej temi ker ga bo tukej vsaj zagotovo prebral kdo ki se ga to tiče... a ma mogoče kdo od vas ki ste zaključili z maturo doma Branja3 za prodat? škoda se mi zdi nova kupovat za eno leto
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Nimaš kaj, med maturanti se bije boj za obstanek.... punca je pač ambiciozna, bodoča zdravnica, in želja ji je bila postati zlata maturantka. Zakaj ji ne bi pomagala?
smile-1.gif

Zakaj ne, če so še starši dovolj
bonk.gif

Btw., v mojih časih je (predvidevam, da se vsi bolestno ambiciozni le potrudijo do dvakrat odličnega uspeha
bonk.gif

No, hudič pa je, če folk ne spravi toliko znanja gimnazijske aritmetike skupaj, da bi si znal to izračunati...
aplauz.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Mitzy, to s popravci se ne strinjam, da so celo leto zabušavali. Ja naprimer, sem matematiko celo leto drkal, pa so okoliščine nanesle drugače. Moja več al manj nesposobnost za ta predmet plus zajeban učitelj. Tako da nekar o zabušavanju čez celo leto.

Hmm, glede na to, da sem se v dobrih starih časih z inštrukcijami odlično preživljal: z redkimi izjemami, če pomislim, je bil samo en malo ubog, so bili moji inštuiranci lenobe 1. kategorije!