Materinski cut

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Pod kakimo pogoji izgine materinski cut? Ali sploh lahko izgine ali je bolj verjetno, da ga tut bilo ni?

Jedina se je odlocila, da na stik ne da oblacil in obutve.
Dva otroka stav supergah en v skibuckah.
En k je v supergah jamra, da so mu premejhne.
Un v skibuckah prav, da drgac jev soli v supergah, ki so cisto strgane.
Mala ima bundo k ne pokrije ledvic.
Na stik je rekla da da zdravila, pa jih ni dala.

Kaj se to zgodi, da ratas tako macehovski do otrok? Denar za vse ima, saj po zasnjih info je imela cez 1200 mesecnega priliva in sedi doma. Stanovanje Mol, vrtec, prehrana vrtec in sola subvencije itd. Res pa je, da fura z odvetnico igre, ki jo stanejo. Uspeha pa ni, a ne dojame. Tole z otroci me ne boli. Me ne jezi. Me ne gane, je samo zanimivo z vidika preucevanja.

Kako je torej vase mnenje.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik softi pravi: Tole z otroci me ne boli . Me ne jezi. Me ne gane , je samo zanimivo z vidika preucevanja.

Če so to tvoji otroci, potem bi te moralo vsaj malo boleti.
Mene bi.
Tudi če bi ne bil njihov oče.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Se mi zdi, da sta ti in ta tvoja jedina oba ena psihiča, ki ne znata drugo kot jebat en drugega. Pri tem pa otroci trpijo in vama je prav malo mar zanje.

Čisto tak iz preučevalskega stališča.
smirk-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi: Tole z otroci me ne boli . Me ne jezi. Me ne gane , je samo zanimivo z vidika preucevanja.

Če so to tvoji otroci, potem bi te moralo vsaj malo boleti.
Mene bi.
Tudi če bi ne bil njihov oče.
Mogoče je možakar s časom dobil trdo kožo?
sprasujem se.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Kaj če bi ti nehal pisat po forumu o tvojih otrocih in bivši ženi.
S tvojo podstreho je toliko narobe, da se končno začni ukvarjat s seboj in svojimi problemi. Če ne zaradi sebe, vsaj zaradi otrok.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Daleč od tega. In škoda, ker se najdete še taki, ki ga pri svojih zablodah podpirate.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Kaj če bi ti nehal pisat po forumu o tvojih otrocih in bivši ženi.
S tvojo podstreho je toliko narobe, da se končno začni ukvarjat s seboj in svojimi problemi. Če ne zaradi sebe, vsaj zaradi otrok.

Hahaha
Povedati kaj se dogaja je baje dobro. Drzati v sebi je kriticno. Talo pravi stroka. Mogoce kdo prebere in spizna, da se marsikaj da in da nasilje ni resitev.

Btw
Nekdo mi je rekel sam ne zapast v alko.
Mogoce me je resil iz lastno izkusno.

En je rekel nehi se sekirat, te bo kap.
Njega je, men je mogoce pomagal

Zdej pa nazaj na temo. Materinstvo. Ne jaz.

Lahko mi pa poves s cim jaz jebem jedino in otroc trpijo. To bi pa rad slisal.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Samo obelodanil jo je...
Da je pa to tako pa je v glavnem krivda na CSDjih in kurah ki tam delajo. Ponavadi vse polne kompleksov in frustracij. Vrana vrani ne izkljuje oči, tako kot v zdravstvu in policiji.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.097
113
Vidva z Jedino sta dva malčka, ki bosta počasi odrasla. Žal bodo vajini otroci odrasli pred vama.
Za take igrice na račun otrok sta nujno potrebna dva. Seveda pa to vsak sebi težko prizna, ker je kriv on ta drug. V ostalih postih si se obregnil ob "stroko" in kako preboleti bolečino. Koristno bi bilo, da ob pomoči resne stroke izvedeta neko vrsto medijacije, kjer bi poslušala drug drugega. Ne drug drugemu solila pamet. To lahko delata tudi z odvetniki.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Mora nehat bolet. Tako kot vse zadeve morajo nehat bolet. Prezivetveni nagon.

Lej - če so otroci tvoji (oziroma sioče na papirju) te ne more nehat bolet !

Če je iz raznih razlogov odpovedal materinski čut je še vedno potreben očetovski čut.
Glede na njen dohodek + morebitno preživnino lahko spodobno oblečeta otroke vsaj v nizkoproračunskih trgovinah (ala KIK,...) in prav tako ni greh, če nosita kaj ponošenega od žlahte ali prejšnjih otrok. Že če bi oba malo manj mejala na telefonu bi jih vsaj enkrat na leto preobula, da o drugih nepotrebnih stroških ne sploh nebi.

Ne razumem kako se lahko človek obrne proti svojemu otroku - vsaj tam do 16. let.
V temu času si tudi dolžan iz njega napraviti (vzgojiti) človeka za vse življenje !

PS: Če ima ona ekskluzivno skrbništvo otrok in misliš, da zanje ne skrbi zadovoljivo lahko prijaviš na socialno.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Pod kakimo pogoji izgine materinski cut? Ali sploh lahko izgine ali je bolj verjetno, da ga tut bilo ni?

Jedina se je odlocila, da na stik ne da oblacil in obutve.
Dva otroka stav supergah en v skibuckah.
En k je v supergah jamra, da so mu premejhne.
Un v skibuckah prav, da drgac jev soli v supergah, ki so cisto strgane.
Mala ima bundo k ne pokrije ledvic.
Na stik je rekla da da zdravila, pa jih ni dala.

Kaj se to zgodi, da ratas tako macehovski do otrok? Denar za vse ima, saj po zasnjih info je imela cez 1200 mesecnega priliva in sedi doma. Stanovanje Mol, vrtec, prehrana vrtec in sola subvencije itd. Res pa je, da fura z odvetnico igre, ki jo stanejo. Uspeha pa ni, a ne dojame. Tole z otroci me ne boli. Me ne jezi. Me ne gane, je samo zanimivo z vidika preucevanja.

Predlog: poslikaš, kakšne si dobil, jim kupiš, kar rabijo (poslikaš) in za plačano zmanjšaš naslednji obrok preživnine, priložiš fotke in račun, vse pošlješ še na pristojni CSD.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Moje mnenje je, da si zaslužita drug drugega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Hvala vsem. Spraseval sem o materinskem cutu. Kaj se zgodi, da zacnes preko otrok in v skodo otrok delat. In a poznate primere, kakose je odvilo itd. Zanc mi model prav, da po petih letih se je pri njima umirilo.

Zdej pa glede obsojanja mene. Na podlagi cesa me obsojate. Skrbnistvo ima ona. Prezivnino placujem redno po sklepu sodisca. Na stike hodim po sklepu. Medtem ko ona pusca otroke v raztrganem, premajhnem. Mi ne dovoli stika. Mi ne da oblacil in obutve. Ne da zdravil in dokumentov.

Jaz sem pisaril in pisem o tem na sodisce in csd. Kaj torej delam narobe, da sem delezen napadov?