Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
tud jst sm včasih večkrat malical v trgovini pa fast food, pol pa sm ugotovil, da en dober obrok v dnevu si pa človek le zasluži. Da bi pa gledal na denar in še to za 2 al 3 evre na dan in da bom prišparal, se m mi zdi pa neumno. Tok se pa še spoštujem, da pojem en obrok na dan v gostilni, kjer me lepo postrežejo.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Seveda, doma narejen sendvič stane nekaj 10 centov, nadomestilo za malico pa par eurov. In na tak način, folk nekaj privarčuje, žal na račun lastnega zdravja.
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
75% malic katere ponujajo je ravno tako junk kot hamburger v kaksnem fast foodu zaradi samih lastnosti jedi ali pa nacina priprave in dodatkov.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Se strinjam..
Jaz si ponavadi prinesem ostanek kosila od prejšnega dne, ali pa zvečer kaj skuham, v službi pa pogrejem. Vn grem redko jest. Sadje je vedno na zalogi.
Menza - no go. Preveč delajo z moko in zame je to prehuda oz. za moj želodec.
Primer sm sam navedu, tisti na Celovški sm mislu dokler je delu.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
: (ala. Buf in podobno)
Kater buf?
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Serife jz pa si dostkrat prnesm kr od doma. Dostkrat kupm razne sendvice v trgovin( tuna,piscansja prsa, kruh s semeni, kefir, voda). Al pa mi prnese punca na siht. Pa tud kdaj burek maznem in mislm, da si ga tud ti na sihtu ze na tone pojedu.![]()
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Smesno, kako ljudje menijo da z obrokom v kaksni menzi naredijo nekaj koristnega zase in za svoje zdravje. Ne leti to nate osebno Ateis, govorim za rajo nasploh. 75% malic katere ponujajo je ravno tako junk kot hamburger v kaksnem fast foodu zaradi samih lastnosti jedi ali pa nacina priprave in dodatkov.
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Uporabljajo veliko preveč olja in moke za moj okus.