Malica..

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Zanima me če hodite na toplo malico pa kaj kj jeste?
Jst iz dneva v dan razmišljam kaj bi
sprasujem se.gif

pa še to, a se kj opazi pr komu v firmi da vse več folka nosi od doma narejen sendvič oz. kj podobnega in ne hodi kokr včasih na toplo malco? Men se zdi da čedalje več
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.461
7.097
113
Seveda, doma narejen sendvič stane nekaj 10 centov, nadomestilo za malico pa par eurov. In na tak način, folk nekaj privarčuje, žal na račun lastnega zdravja.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mi hodimo v restavracije kjer je vsak dan kaj drugega za malico, imaš pa tudi možnost da si malico narčiš da t pripeljejo, pozanimaj se koliko stane.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Deloma maš prov, samo tud ta hitra malca ni nevem kok zdrava zaradi dodajanja raznozaznih aditivov za obstojnost in svežino hrane cel dan- sm mel že parkrat take probleme z želodcem da se ne grem več
ne-ne-1.gif
(ala. Buf in podobno)

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nevem kako je pri vas, pri nas je tako da je pač omejena količina malice. včasih če si pozen ne dobiš več malice lahko si pa naročiš dunajca alpa pohan sir (to je vedno na zalogi). Tako da nobenih aditivov
smile-1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Seveda, doma narejen sendvič stane nekaj 10 centov, nadomestilo za malico pa par eurov. In na tak način, folk nekaj privarčuje, žal na račun lastnega zdravja.

Polnozrnata strucka z piscanjimi prsi in kumaricami namesto dunajca s pomfrijem? Se vedno preprican da skodujejo svojemu zdravju?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Če imam čas, grem na kosilo, kjer je pač vsak dan druga ponudba...cena cca 5-6 EUR.

Če nimam časa, grem na sendvič ali burek. Malice si ne nosim na šiht, včasih si vzamem na šiht zajtrk, če moram zelo zgodaj začet delat, ker mi ob npr. 6:45 še res ne paše ničesar vržt v usta.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Polnozrnata strucka z piscanjimi prsi in kumaricami namesto dunajca s pomfrijem? Se vedno preprican da skodujejo svojemu zdravju?
Takega mnenja sm tud sam, sam tud tega se naveličam... tuna je tud na meniju pa kako pečeno zelenjavo si nardim doma pa podobno... ako da ne pomen če ni topla da je škodljiva za zdravje
wink-1.gif

Ynos; Burek ?
rolleyes-1.gif

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
v službi jem sadje in kakšen jogurt. vse prinesem od doma. kosilo si naredim potem, ko pridem domov. včasih sem hodila na tople malice v razno razne okrepčevalnice in me potem vedno bolel želodec. itak pa imamo nadomestilo za malico okol 4 evre in s tem si lahko kupim en sendvič. drugače so tople malice tu pri nas okol 6-7 evrov.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Glede na to, da imam nadomestilo za malico dokaj visoko 6,12€, si 4x/teden privoščim obrok pri dostavi (rižote, zrezki, krompir,1x/mesec pico...), pa še vedno prišparam, saj imamo v podjetju dosti študentov, ki odstopijo bon, ki stane malo več kot 3€, tako da še zmeraj prišparam nekaj na račun malice.

B81

22. jul 2007
37.989
11.154
113
Sendviči gredo nekaj časa, potem pa težko...ker imam kuhinjo zraven pisarne, sem si prinesel opekač od doma in si naredim vsaj tople sendviče ali pa naročimo malico pri gostincu, ki stane toliko, kot nadomestilo.
Nonstop hladnih sendvičev ne morem jest.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Imamo svojo menzo. Dnevno sta na voljo dva menija oz. dve topli malici. Cena 2-3€ v povprečju.

Ko v naši menzi ni nič "pametnega" za pojest grem v VO-KA na toplo malico, ali pa v Spara po polnozrnate žemlje, 15dag pišč. prsi, par rezin sira, občasno tudi Calvo riba ali Rio Mare.

Pijem navadno vodo.

Na koncu meseca vedno par € v minusu pr malci.

off: moja 5000. objava
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jeba ta minus

jez odkar nisem več študent hodim v argentinsko, pa dol an vič, pa včasih v portal..

teli bifteki, pljučne na ta in un način, tartufi..to je vse drago..vsak dan 15 do 20€ v minusu. bog ne daj, da naročim kvartin vina

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Serife jz pa si dostkrat prnesm kr od doma. Dostkrat kupm razne sendvice v trgovin( tuna,piscansja prsa, kruh s semeni, kefir, voda). Al pa mi prnese punca na siht. Pa tud kdaj burek maznem in mislm, da si ga tud ti na sihtu ze na tone pojedu.:)

Floki

Guru
6. sep 2007
10.146
3.198
113
Jaz hodim na toplo malico ker sem že zdavnaj ugotovil da filanje s sendviči ni ravno to kar želim.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Eni se pritožujete nad toplimi malicami pa kolk stanejo, jaz bi pa ubijal, da bi lahko se v miru usedel pa pojedel nekja toplega, ne pa da sendvič glodam včasih tudi eno uro ker ni časa. To traja že celih šest let.
uf-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mi imamo v službi toplo malico. Ker delam 12-urne šihte, ti vsak dan pripadata dve malici. Hrana je včasih dobra, včasih pa tako-tako. Ker imaš na izbiro 5 menijev, se vsak dan najde kaj prebavljivega, res pa je da nisem preveč izbirčen. Pač jem, da živim in ne živim, da jem.