Mali oglasi: zabavne podrobnosti

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Lep dober dan Avto je ohranjen bolji kao nov. Notranjost je mogoč mal krvava, ampak to sploh ni problem. Vam ga globinsko prej umujem za 80 €. Avto sem uporabljal izključno jaz ter včasih moja žena s sedmi palčki. Po izobrazbi sem trgovc tako, da veste da boste dobili odličen avto. V njem se je kadilo: trava, meeth... pa tut zvlekl se je že kej. PA ni panike- mamo globinca. Priznam pa da sem forever alone ker cele dneve troolam kle po avto netu da bo kupu en mojo pofukano mazdo. V resnici mam samo 7cm dolgega tiča kar ne obžalujem saj sosedova psica naravnost obožuje moje jajčke. Najbol pa bi bil vesel če mi kerokoli od vas zrihta kej cukrov... diamanti zdle krožjo okol. Rad bi še povedal da to soboto ima CAsablanca 2. rojstni dan. To je diskoteka v Celju. Se splača pridet. Povem še da vsak dan spim do 11.00 pol grem kure spoustit pa mačka nafujtrat. SM pristn štajerc sexy and I knowet. Ven hodm mal u Plavo nebo mal u Piramido mal u Seliča najraj sm pa kr doma sej veste forever alone da lahko morim kle po avto netu z mojo pofukano mazdo Pozimi rad smučam na rogli. Poleti pa se rad zabavam kot na slovenski obali kot v Hrvatiji. Če bom pridn dobim za božička pocinkano prkolco za šajtrgo. Zadnič se pelemo s fešte pa mi reče: Franci ti si preveč pijan da bi pel, boš rajši furu. Ja mi štajerci ga radi pijemo pa tut kej skadimo. Kadi se na pas mater od bukovžlaka skoz proseniško pa taj do kalobja. Sam v šentjurju se vse ustav, je treba jet na petrol po harmony pa kej za jest kupit. Ajde morm jet psica že laja mwa puša mwa se vidimo v soboto v Casi. AJA PA ŠE NEKI izklop.com ne dovoli graditi piramid in jim je treba jebat mater usem skup kolektivno izklop.com je treba zrušit in sesut to stran. Aja pa še neki.. moj nick na izklopu je imam jih več mnovak277 , Schnell1 , RapeMe , BlackRaven_ in to je to. Treba se vas je čim več gor registrirat in 15.12 bomo nardil konc izklopu ....
1350700-mazda.jpg

Priponke

• 1350700-mazda.jpg
    1350700-mazda.jpg
    140,9 KB · Ogledi: 157

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Tole pa men ni niti pod razno smešno, prej bedno ... vsak palček iz 1. razreda bi spacal kaj bolj smešnega skupaj ...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
KLIK
...and Please do not send me e-mail: captains, lords and other royal family Thank you for your interest, but No thanks...
evil.gif