Citat:
Tekst oglasa
Prodaje se jedan od rijetkih i zadnjhih modela Golf IV u HR . Radi se o atmosfercu radnog obujma 3 zarez 200 cm3, 241ks, kako bio rekli: sirove snage, dakle NO turbo!
4 motion je jedan fini pogon za izvlačenje iz snjega i pruža finu sigurnost po ledu i kiši... Prednost ovog pogona je u tome što ' misli' umjesto vozača.
Po perfomansama i karakteristikama cijelokupnog auta mogu se posramiti mnogo jaæi i skuplji auti. Netko æe reæi: svaki cigo hvali svoga konja, ali bez pretjerivanja ovaj Golf pojede bilo kojeg Bmw-a M3, Type R-a ili Jugiæa s Fiatovim motorom s dva turba!
Sami zvuk motora odaje da se ne radi o običnom Golfu IV-ci! Zvuk je za poželiti samo takav : reski, moæni zvuk motora .Izgledom miran a u vožnji jako agresivan. Zahvaljujuči odličnom VW ovjesu takozvanim „ČMAR ovjesom“ drži cestu ko hemeorid guzicu. Leži na cesti kao prilijepljen i za izbaciti ga iz takta potrebno je pretjerati u zaista prevelikoj mjeri. Žena ga nije nikada vozila. Nikada se u autu nije jelo ni pilo,niti su se ikada puštale cajke.Koristi se vrhunska kozmetika za održavanje kože,i posebni šampon pH neutralan, nježne sapunice izvedene iz kukuruza i kokosa zajedno s ekstraktima noæurka i cedrovine.Molim da mi se ne javljaju oni koji ne kuže o kakvom je autu riječ i da me ne smaraju s nebitnim pitanjima poput: koliko auto troši i sl.? Ne zanimaju me nikakve zamjene za Alfe i slično. Vozači Koreanskih i Talijanskih vozila - nebitni su! Pa lijepo molim da mi se takvi ne javljaju.Ako se nađe ozbiljan kupac molim ga da ne dolazi s prijateljima,kumovima itd... koji se kuže u aute. Također molim zvati u normalno vrijeme između 9h-22h (napomena u 20h sigurno se neæu javiti jer gledam sreiju: EZEL i ne želim propustiti kada Kenan prizna Ejšan da je voli. nemojte uletavati s izlizanom forom: u zemlji je Recesija ...pa da vam ga dam po cijeni SDI-a..