Mali oglasi: zabavne podrobnosti

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.494
10.729
113
male možgane... haha

toplo ti piha po vratu, se lahko pri -20 voziš kao
grims-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
očitno se še nisi vozil s kabrioletom. Poleti se je podnevi itak prevroče za vozit z odprto streho ob večerih pa hladen veter v zatilju ni ravno prijeten, še manj zdrav, zato je tista zadeva super, ker zagotavlja neko primerno temperaturo v tem deli, da potem res ne fašeš česa...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Takole pa sosedi prodajejo avte:

Citat:
Tekst oglasa
Prodaje se jedan od rijetkih i zadnjhih modela Golf IV u HR . Radi se o atmosfercu radnog obujma 3 zarez 200 cm3, 241ks, kako bio rekli: sirove snage, dakle NO turbo!
4 motion je jedan fini pogon za izvlačenje iz snjega i pruža finu sigurnost po ledu i kiši... Prednost ovog pogona je u tome što ' misli' umjesto vozača.
Po perfomansama i karakteristikama cijelokupnog auta mogu se posramiti mnogo jaæi i skuplji auti. Netko æe reæi: svaki cigo hvali svoga konja, ali bez pretjerivanja ovaj Golf pojede bilo kojeg Bmw-a M3, Type R-a ili Jugiæa s Fiatovim motorom s dva turba!
Sami zvuk motora odaje da se ne radi o običnom Golfu IV-ci! Zvuk je za poželiti samo takav : reski, moæni zvuk motora .Izgledom miran a u vožnji jako agresivan. Zahvaljujuči odličnom VW ovjesu takozvanim „ČMAR ovjesom“ drži cestu ko hemeorid guzicu. Leži na cesti kao prilijepljen i za izbaciti ga iz takta potrebno je pretjerati u zaista prevelikoj mjeri. Žena ga nije nikada vozila. Nikada se u autu nije jelo ni pilo,niti su se ikada puštale cajke.Koristi se vrhunska kozmetika za održavanje kože,i posebni šampon pH neutralan, nježne sapunice izvedene iz kukuruza i kokosa zajedno s ekstraktima noæurka i cedrovine.Molim da mi se ne javljaju oni koji ne kuže o kakvom je autu riječ i da me ne smaraju s nebitnim pitanjima poput: koliko auto troši i sl.? Ne zanimaju me nikakve zamjene za Alfe i slično. Vozači Koreanskih i Talijanskih vozila - nebitni su! Pa lijepo molim da mi se takvi ne javljaju.Ako se nađe ozbiljan kupac molim ga da ne dolazi s prijateljima,kumovima itd... koji se kuže u aute. Također molim zvati u normalno vrijeme između 9h-22h (napomena u 20h sigurno se neæu javiti jer gledam sreiju: EZEL i ne želim propustiti kada Kenan prizna Ejšan da je voli. nemojte uletavati s izlizanom forom: u zemlji je Recesija ...pa da vam ga dam po cijeni SDI-a..

http://www.auti.hr/automobili/oglas-893130/
hysterical-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Klasična fora - če kupiš na lizing maš več popusta... Imajo tudi druge avtohiše take fore... nihče ti pa ne brani, da lizing poplačaš po prvem mesecu..

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Ja, sam v NOBENEM primeru avto ne stane 13200, kakor oglašujejo.

V glavnem, zgleda, da stavijo na ljudi, ki ne znajo zračunat, kolk je 60 x 266
evil.gif

Nazadnje urejeno:

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Ja saj... Lizing ali kredit - vedno preplačaš zadevo. Ampak veliko avtohiš dela tako (Opel, Ford, Renault...), da če vzameš neko "financiranje" pri njih, dobiš še kao dodaten popust. Seveda ti nihče transparentno ne pove, da boš na koncu plačal skoraj enako ali še celo več, kot če bi vzel brez njihovega financiranja. Nihče pa ti ne brani, da plačaš dva obroka in potem zahtevaš izračun preostalega dolga ter odplačaš. V tem primeru se zelo približaš oglaševani ceni.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Vem, vem ...

Ampak, še enkrat: cene 13200 tudi teoretično ne moreš doseči. Recimo, da bi jaz hotel tale avto kupit za 13200, ne bi šlo.

Ne vem, kako je to sploh dovoljeno oglaševat potem. Aja, Slovenija moj dežela ...
evil.gif