I
Izbrisan uporabnik 3287
Kaj je tu smešno? Človek ima prav. Zdaj je vsak avto, ki ga tu nalima kaj mozoljavec, neka "mučka" al kaj?
Citat:
Uporabnik nissan pravi:
Pozdravljeni,
glede na to da sem prodajalec omenjenega vozila, vam bom tistim ko očitno niste pismeni ali se ne spoznate na števce tukaj obrazložil zadevo.
Na zgornji sliki BERI:
- tam ko piše 020.8 km - to so kilometri katere sem prevozil od te ko sem avto tankal nazadnje, in ga čisto vedno ob vsakem novem tankanju nastavim na 000.0
- tam ko pa piše 140.000 km - to so pa realni kilometri ki sem jih prevozil, nevem ki vi vidite eno 0 manj ali kakorkoli že
Sedaj pa nevem ali ste vsi ko ste to sliko komentirali nepismeni ali pa se ne spoznate na števce nevem kaj vam ni jasno, ali pa prosim vsaj ne komentirajte zadev o katerih nimate pojma?!?!
Aja pa slika je nastala med vožnjo, ker sem slučajno stal na semaforju in čakal na zeleno luč in vido 140 km in sem slikal.
Nevem zakaj mi mečete oglas v slabo luč, saj z oglasom ni nič narobe?
Lep pozdrav
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Zakaj pa ne ? Ce bi ga prodajal, bi dobil 100 EUR zanj, tako bo pa dobil 120 ali celo 240, ko ga mu bo mularija zgonila do konca.
Ja pa jade ... na avto.net oglasih sploh nikjer ne piše "prodam", "cena", ...itdCitat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Je po nekem zakonu dolžan prodati po ceni, kot oglašuje...
če bo oglas slučajno zbrisan
Citat:
menjave iz stajerske ne pridejo v postev
Da ni slučajno ene nule preveč vtipkal??? 2200 evrov za 20 let staro petko? Ta je pa res optimist
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Lepo so se potrudili skriti tablice...
http://www.avto.net/avtoservis/ad.asp?ID=2903601&show=2
Če je vsaj solidno ohranjena, je cena za kultni avto kar realna. Jaz bi ga kar imel za zabavo ob nedeljskih popoldnevih.Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Da ni slučajno ene nule preveč vtipkal??? 2200 evrov za 20 let staro petko? Ta je pa res optimist