Mali oglasi: zabavne podrobnosti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mah te stare alfe (oz. vsi stari italjanarji) so imeli lučke za vse živo, samo crkovalo pa je tudi vse živo... Kolega je imel nedolgo nazaj še Tempro, not digitalni obratomer in brzinomer, lučke za pokvarjene žarnice, pritisk v gumah itd., ampak delalo je pa vse skupaj samo ob praznikih
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Oh ti šment, meni se tudi prižgejo vseh 20 lučk....ko dam kontakt....
tongue-1.gif
,
Enako je pri tej Alfi, naj te ne zavede obratomer
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.084
113
Titograd
Če je pa to oblikovanje iz sredine 80ih let, za takrat je bilo to čisto ok. Kakšen je bil šele vw takrat, razen sciroccota za zjokat.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
No, ni ravno iz 80ih, ce so jo prodajali od 1992 dalje. To je ista generacija kot recimo Ford Mondeo itd.

Ja, VWji so bili res grdi tiste case (no, vsaj dokler niso dali ven Golfa 3 in novega Passata, kar je bilo oboje prej, preden je sla omenjena skatla od Alfe iz prodaje), a VWja ne kupis zaradi izjemno lepe oblike ... ali pac ? Alfe tudi ne kupis zaradi silne kvalitete, ce pa pogledas kaj je na voljo zdaj, so pa vizualno modeli noro lepi, bi jim clovek z dovolj debelo denarnico se slamparijo pri nacrtovanju/izdelavi spregledal
evil.gif

Poglej samo recimo 159ka je pa videti se bolj seksi, ce je to sploh se mozno. Tiste oglate skatle so bile hud brc v temo, tako kot disco muzika, poliesterske obleke in sploh vecina 80ih ...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Vidiš kako različni so okusi. Meni je bil pa Golf 3 čisti kiks, verjetno najgrši VW kar so jih kdaj naredili. Z 4 so obliko precej popravili, v svojem času pa je bil II čisto sodobna oblika.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pri nas doma sta bili dve dvojki, morda se mi zato zdi "izrabljen", trojka pa lepa
smile-1.gif
Seveda, stirica je bil oblikovno velik korak naprej, podobno kot Passat takratne generacije.

Ampak glede tiste Alfe iz oglasa (155): kdo bo hotel tako grdo skatlo, pa se sumljivo mnogo luck gori, kot je fajmoster zgoraj omenil ?

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Pri nas doma sta bili dve dvojki, morda se mi zato zdi "izrabljen", trojka pa lepa
smile-1.gif
Seveda, stirica je bil oblikovno velik korak naprej, podobno kot Passat takratne generacije.

Ampak glede tiste Alfe iz oglasa (155): kdo bo hotel tako grdo skatlo, pa se sumljivo mnogo luck gori, kot je fajmoster zgoraj omenil ?

Ne bi se zanašal na njegov opis lepo ohranjene alfe.

Kopiram:
avto je zelo lepo ohranjen ima 17 col. gume sportni sedezi alu. platisca O.Z gume so zamenjane pred 2 tedna olje filtri remeni avto je garaziran. vreden ogleda klicite samo resni

Ne vem če bi verjel polpismenemu človeku na besedo da je avto ''zelo lepo ohranjen'' . Kar se pa lučk tiče.. si imel v tistih časih tudi lučko za pregorelo žarnico... samo vseeno kolikor vidim gori lučka za napetost alternatorja in za pritisk olja
evil.gif

Glede oblike je pa avto bil očitno oblikovan z geotrikotnikom. Števce je pa verjetno kakšna zunanja skupina ljudi naredila, glede na to da imajo okrogle linije
evil.gif

BTW: Calibre so začeli delat l. 89, pa je oblikovno svetlobnih let naprej od te alfičke. Po 20ih letih pa vseeno gori na armaturki enako število lučk
evil.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
smile-1.gif

Mogoče pa avto ni vžgan - pod kontaktom je normalno toliko lučk.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.084
113
Titograd
Možno tudi ja, da ko štartaš avto da vse te lučke ugasnejo. Meni gori precej lučk ko dam kontakt, ugasnejo šele ko ga vžgem. Lahko pa da je krš, kar so te alfe bolj ali manj bile
smile-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dejta mi ti pa monaco povedat, kolk je normalno, da ti pri zagonu posveti tolk rdečih lučk? Sicer je pa tko, da alfi motor laufa in ne verjamem, da je bil model tolk hiter s slikanjem in uspel slikat armaturo predno so se lučke ugasnile
smirk-1.gif
Luče gorijo kvečjemu 2-3 sekunde...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.084
113
Titograd
Meni svetijo do zagona vse lučke, razen za airbag in akku ki po 2 sekundah res ugasneta, kaj vem, ene 4 ali 5 lučk, ob zagonu pa vse ugasnejo. Če pa avto laufa in vse to sveti, potem pa je krš
smile-1.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Jst ga jutr še ne morem it gledat, zato vas opozarjam: prste stran, da mi ga slučajno kdo ne spelje
10.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4093593&show=1

Če oglas slučajno izgine: Golf II oz. VR6 oz. TDI comfortline

Opis: Golf 2 ,izvirni letnik 1991. Na novo zgrajeno vozilo z vso omenjeno opremo,od originala ostala samo karoserija,brez pikice rje.Motor 1.9 TDI 130 PS. Športno podvozje golfa 3 VR6.Notranjost povsem nova z armaturo golf 3 z airbagi in mnogo komfortnimi dodatki.Avto je unikat.Cena 20 000 e.