Mali oglasi: zabavne podrobnosti

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6675097&show=1

Slightly overpriced... Staro koreto za jurja sedemsto evričev? No ja, sto ljudi sto čudi...

WTF...700,00 EUR max....in a zato k ma pa 26t km je pa ta 17 let stara kišta k ma motor pa volan vredna 1.700,00eur?? Rje še nima, mu bo pa zgnila za ta denar tam na dvorišču prav kmal. Tist k bo to kupu za več kot za ta denar k sm napisa pa res ni lih čist gladek....ni pa spet to nek specialni zbirateljski avto da bi bil kdaj sploh kej več kot par 100 eur vreden pa če je iz salona.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
jaz pa mislim da bo kar hitro šel
smile-1.gif
čez 10 let, ko bodo vse petke dokončno zgnile, bo krasen zbirateljski primerek.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
S tole petko bo kmal se pokazal kr nekaj stroška. Kje je bil ta avto ves ta čas? Pod kozolcem al v garaži? Tudi to nekaj pomeni. Iz garače je verjetno vse popokano, ker je bila na suhem zraku. Kak osel, jaz naprimer, teh jajc nebi znal utekat, ker bi preveč po gasu šel,....
Če ne drugega je zanimivo videt tak jajčk zrihtan u nulo.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
S tole petko bo kmal se pokazal kr nekaj stroška. Kje je bil ta avto ves ta čas? Pod kozolcem al v garaži? Tudi to nekaj pomeni. Iz garače je verjetno vse popokano, ker je bila na suhem zraku. Kak osel, jaz naprimer, teh jajc nebi znal utekat, ker bi preveč po gasu šel,....

Kaj pa je zate kar nekaj stroška? Če stane za tole KOMPLETNA generalna več kot 300€ pod kozolcem, dam jest jajca stran...

Kolk so pa manšete, dihtunge in ostala gumi/plastik navlaka? Komplet sigurne ne več kot 45€
rolleyes-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:

Kaj pa je zate kar nekaj stroška? Če stane za tole KOMPLETNA generalna več kot 300€ pod kozolcem, dam jest jajca stran...

Kolk so pa manšete, dihtunge in ostala gumi/plastik navlaka? Komplet sigurne ne več kot 45€
rolleyes-1.gif

Kakorkoli.S takim avtom si lahko takoj mrtev, če gre kaj narobe.Nikakva varnost, slabe zavore, slabe luči... Samo še za v muzej oz. samomorilce.
evil.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
btw, zakaj se zadnje case toliko poudarja to, da je bila 1. lastnica? Videl ze pri dosti oglasih, se prav posebaj poudarjena lastnica, torej v stilu "1. lastnica>1.lastnik>2.+ lastnik" Ne vem, zame je to edino minus, kot ce bi napisal, v avtu se je kadilo in zato pricakoval vecji naval
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
btw, zakaj se zadnje case toliko poudarja to, da je bila 1. lastnica? Videl ze pri dosti oglasih, se prav posebaj poudarjena lastnica, torej v stilu "1. lastnica>1.lastnik>2.+ lastnik" Ne vem, zame je to edino minus, kot ce bi napisal, v avtu se je kadilo in zato pricakoval vecji naval
evil.gif

To sem tut že sam enkrat omenil. Prva lastnica
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja to je ta novodobni besednjak pri pritegovanju kupcev. Imaš pojme "od 1. lastnice", "od starejšega gospoda" in "od direktorja", odvisno pač od ranga avtomobila. Od 1. lastnice so ponavadi avti kot je tale petka ali kakšen star fiat uno ali saxo. Lahko je v resnici od vaškega pijančka, ampak se od 1. lastnice lepše sliši. Od direktorjev so ponavadi kakšni slabše opremljeni primerki avtomobilov srednjega razreda (ala laguna) s prevrtenimi km. Pojem "od starejšega gospoda" pa pokriva točno določene znamke in modele, kot so proton, daewoo matiz, srebrn golf starejšega letnika ipd.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Samo zato, ker imaš danes 45 airbagov pa kletko iz super druper kevlar-ogljikova vlakna-dagajebeš najboljtrdnejši od trdih vlaken, še ne pomeni da se iz ljubezno do youngtimerjev ni vredno zapeljat....
rolleyes-1.gif

Je pa res, da če zbiješ kolesarja ti 5 dni kleparja ne uide
evil.gif

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
se mi zdi da sem pri nekem dizlu zasledil v opombah ½1. lastnica½, pa še ½vožen samo na kratke relacije.½
crazy1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
To si misli tisti, ki avto prodaja. Ostali si pa to predstavljamo kot avto pobuskan od parkplacev, feltne imajo zgrizene robove od robnikov in masina ni nikoli videla vec kot 3. prestave, da o kaksnem mirkanju in ohlajanu turbine ne govorimo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.951
10.509
113
-Strut in tie bar spredaj in zadaj made by Rok

Kaj, a tale Rok je kak celebrity al kaj?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
-Strut in tie bar spredaj in zadaj made by Rok

Kaj, a tale Rok je kak celebrity al kaj?

V honda vodah ga kar poznajo ja.... tipu se da marsikaj narediti sam, nato pa je začel razne stvari delati še za druge....npr. strut & tie bare, lambo-doors mehanizme, blablabla....