Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
teli iz prvega linka, samo obvoz, lahko samo do sosedov, tam so načeloma okej, fer odnos, imajo pa italijanske avte, ki so pač - tipično italijanski, se pa sem ter tja najdejo res lepi primerki. kolega je tam nabavil C5, super in fer odnos, ob nakupu avta, je tako avto kot njih same preveril po dolgem in počez.
Na avtomobilizmu je nekaj "pohval" o njih. Pred dvema letoma sem gledal enega tourana, pa me je minilo, ko sem videl da imajo vsi avti enako km, ne glede na to ali so stari 2 ali 5 let.
Haha, ja točno tako je bilo..prodajalec zelo nezainteresiran prodajat vozila, bolj kot ne so vsa vozila uvožena (francija, ita, ..), in ja vsi so imeli okoli 100k km.. pa zadnja cena, eno leto garancije bla bla.. sem si mislu da prov, če nočejo denarja, pol pa nič
Priporočam obvoz ali pa mehanika
avto stoji od januarja
aku je zanič, komaj vžge na kable
sklopka spušča zvoke, ko jo pritisneš
turbina je glasna in iz nje olje teče
zadnji odbijač je sam povedal, da so menjal.
ključ na dalinca je eden. Drugi je pa samo kovinski del - manjka dalinc.
servisi so tudi malo vprašljivi.
pleh in notranjost pa niti nista slaba
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.