Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glavno, da je narejen POPOLEN servis ... jao, res me zvija, ko berem te opise ...

ontopic - ni nujno, da je iz uvoza, pač samo ni označeno, da je slovenski. ni bil Rip Curl nek omejen paket? to se da preverit, kje vse se ga je dalo nabavit?

drugače fotkano je tam na privat parkingu za bolnico, v Ljubljan, na Vodmatu, ob železniški progi ...

kar se pa tiče popolEnega servisa - vse te stvari se mi zdijo precej tipične za vozilo s +200.000 prevoženimi km ...

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Serijski kot ata na ata.

Drugače je ravno obratno, cigodisko prevleke so serijske, ehteslederlenkratbezug pa je iz baubaua.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
Pa saj je z izolirpanto pritrjen.
zmaga.gif

Pred tehničnem odmontiraš in potem nazaj gor...
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Drugače samo tako, kot medklic (ne me za jajca vlečt, da mora imet vsak jajček 200PS) ampak iz prakse, ker se z enako gajbo vozim nekajkrat na teden. Avto je res dobesedno gajba, pa tudi 75ps zelo dobro skriva in ga je treba kar tiščat da slediš prometu. Z večjimi feltnami, širšimi gumami in spojlerjem za downforce (
hysterical-1.gif
) se vse to verjetno še malo poslabša.

Če boš kakšnega gledal preveri vsa 4 vrata, ker če niso bili tečaji v garanciji menjani se vrata odpirajo "na odlom". In se tega ne da popravit, tudi če ti bo kdo glumil da je samo za namazat. Če nisi navajen lahko moti, če te ne moti ker veš da to pač paše k gajbi pa se tudi s tem da živet.

Echteslederlenkrad se zguli v nulo tam nekje do 70k km, tako da...čist realno če je pri 100k že prevleka gor.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Ma u bistvu rabim en avto do 4000€ za bejbo. Zdej ima 14 let stareg Puntota dizla in ga kratke razdalje pomoje mal ubijajo. Tko da rabi se en bencinski mlinček, od opreme recimo klima, el. stekla, 5 vrat, pa da je čim manj zgarban
smile-1.gif
)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pri prvem (Grosuplje Avto), sem si ogledal že več avtov. načeloma po servisnih vse štima, tudi s pregledom pri mehankarjih nimajo problemov, tudi mehanično izgledajo okej, edino kozmetično so ponavadi bolj tako tako - recimo, avti, ki sem jih jaz gledal so imeli kozmetične pomankljivosti, kot so manjkajoči pokrovčki na gumbih klime, pa manjkajoča plastika na vzvodih za nastavljanje sedežev, popraskane vratne obloge ... ampak izredno fer odnos in kot rečeno, pustijo pogledat servisne knjige in nimajo nič proti temu, da se avto pelje na pregled. kolega kupil C5 tam, zaenkrat je zadovoljen in nima nobenih pripomb. sosedovi (Avto Grosuplje), so pa bolj tako tako, bolj za izognit se.

ostalih dveh pa ne poznam ...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Hvala, poznam to stran. Za ene modele pride realn izkupiček, za druge ne. Za tegale Puntota mi vrže ceno 4200€, prodal se bo pa sigurno za kakih 500€ več.