Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:

Na sliki ki so jo objavil je še za enega golfa dodatne opreme. Že avto na prvotni sliki ima za ene par jurjev opreme. V osnovi je namreč avto tak (brez komand na volanu, z grdim, majhnim radijem, brez MMI gumba na sredinski konzolo, z ročno klimo (tudi če ni zgleda kot da je...).

audi_a3_spb_1_6_tdi_attraction_in_vendita_a_conegliano_tv_100386371328382896.jpg

Tak avto stane brez kovinske barva in z jeklenimi platišči 23.060 eur.

V Nemčiji ni možnosti tega grdega radia. Sploh. Najcenejša varianta opreme ima že vključenega MMI. brez komand na volanu in kakršnega drugega bonbončka, ročna klima je v osnovi..
Po Audi.de konfiguratorju pride 22.800€ - 3-vratni Attraction 1.2 TFSI 6-Gang. Brez kovinske barve in z jeklenimi platišči, kot si napisal.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Zapelji se na uradni servis in tam ti ga bodo preverili, brez tega je tako ali tako rizičen nakup. Kaj si na koncu našel?

B81

22. jul 2007
36.935
10.504
113
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Zapelji se na uradni servis in tam ti ga bodo preverili, brez tega je tako ali tako rizičen nakup. Kaj si na koncu našel?

Bojo qrac preverili. Po telefonu mi rece naj pridem da pogledajo, tam pa mi pove to,kar sem ze videl po vin stevilki na netu in da ostalega ni. Knjiga pa potrjena, pac ne pri njih. Bi placal, ce bi hoteli, pa niso. Fuj.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.984
769
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Toliko handlerjev je tu na alterju, pa noben nima vpogleda?

kaj mislš da ti bo kdo to zastonj gledu?
smile-1.gif

10eur je v ljubljani

Če maš pravega prijatelja na pravem mestu se tudi zastonj da.
smile-1.gif

Drugale pa bi te baze morale biti dostopne vsem v pregled ne pa, da se še skriva. Ko bi avto dal na prodaj bi moral dovoliti vpogled v bazo servisov pa bi blo.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Jp, sicer za drugo znamko, a se da.
smile-1.gif

Ob (plačljivem) pregledu na pooblaščencu tudi ni težav da preverijo zgodovino avta, problem nastane kadar kupuješ avto na daljavo (ki je še v tujini) in ti ne smejo (nočejo ali ne morejo) zadeve preveriti.