Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Slaviša Vučiæ = crossdresser janja31
evil.gif

A to je kak uporabnik Alterja?

PuskA

Pripravnik
1. dec 2008
117
21
18

evo moja storija, ali je to nateg ali ne oz. kam spada... Avto moto shop iz celovske...

Gledal sem astro, papirje sem dobil razn original servisne knjige, avto za moje oke super, sam mašina je bla mastna z desne strani od zgoraj dol, tam ko naj bi bla sklopka, vztrajnik, menjalnik i think...(se ne spoznam tok) ..pa blatnik postrihan povrsno, tk da je blo neki barve napacano po plastiki okol sprednje sipe

sporocim trgovcu da mi je pac avto okej, da bo ga bo prisel preverit se moj mehanik, trgovec rece da lahko pa da lahko avto tud peljem na pregled na katerikoli servis v LJ, na moje stroske itd...

naslednji dan pride moj mehanik, avto spoliran u nulo masina frisno oprana, brez sledu cesarkoli... watafak okej, pa ze... avto mu deluje okej... zakaj so prali motor?...

dobro, js recem trgovcu zrihtaj oplovo servisno knjigo, pol pridem tja pa peljema avto na servis na pregled... pa ga klicem danes in rece, imam servisno knjigo, super, jaz recem gremo na pregled na AMZS. pa zacne tip jokat, na amzsju nimajo pojma, na amzs nimajo racunalnika za avto priklopit, oni ti ne bojo mogli nic preverit tralala, traja pol dneva da pogledajo, moras se narocat itd... zaupaj izkusenemu trgovcu... ... odgovorim, da meni je cisto vseeno kaj on misli da na amzsju majo in nimajo, js pac hocem avto peljat tja na pregled...

... pa rece trgovec, da v tem primeru moram placati aro, ki mi jo oni vrnejo SAMO V PRIMERU da amzs ugotovi da je bil avto totalka razbit ali v primeru da dokažejo da so bili kilometri zbiti.... falalepadoberdan, vsaka cast tistemu ki bo dal 10k za ta avto, brez dokazljive zgodovine in brez resnega pregleda...=)

najvecji problem pri prodaji pa je bil da nisem zaupljiv kupec haha

Nazadnje urejeno:

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Ista izkusnja pri avtodom avto-dom lesce.
Ni variante da bi ga peljal na uradni servis, do svojega mehanika... On nima casa zraven sedet 2 uri, pa ne vem kaksne delovne naloge mora odpirat itd. Sami mutibarici.
Sem sel do drugega dilerja, mi je dal kjuce brez kompliciranja, rekel da ga lahko peljem v nemcijo na servisni pregled. Tam sem avto potem tudi kupil.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Ima kdo kako mnenje oz. izkušnje z AVTOMOBILI P.R. D.O.O. PE AVTOSALON FORD AVTO FILIPIČ iz Maribora?? Sicer bom jutri poklical in vprašal, ampak nevtralno mnenje je vedno dobrodošlo
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.949
10.505
113
Imajo tudi servis in kreditno posredovanje, šef pa je bratranec od Herkulesa
grin1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Po lastni izkušnji in izkušnji ene kolegice niso ravno zaupanja vredni. Radi lažejo o stanju vozila.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Aha, ker se mi iz KP ne hodi v MB na uro gledat. Pravijo da VIN po telefonu ne dajejo (kao zaradi varnosti??) pa ne vem če bi šel gor. Je kak kandidat, ki bi šel zadevo pogledat? Seveda ob priliki vrnem uslugo
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Tudi meni se zdi ”lepa cena”.
Znanec je nabavil leto mlajšega passata 2.0bmt (sicer z več km, ampak recimo da je 150kkm realno za dve leti star avto iz uvoza) za nižjo ceno kot ta cmax. Pa dvomim da je bil nov veliko cenejši od cmax. Avtomatski menjalnik je pri rabljenem prej - kot+. Zagotovo je za avtomatika manj kupcev kot klasiko. Če se bodo v kratkem času zdilali s kupcem ki slučajno išče avtomatika potem bodo imeli srečo.
Sicer se bo nekoč prodal za 10 jurjev. Če pa bodo dolgo odlašali z nižanjem cene pa še toliko ne.

Nazadnje urejeno:

Bronco

Pripravnik
2. jan 2008
62
0
6
Pozdrav vsem,

zanima me, če pozna kdo AvtoWikra - WIKRA, D.O.O. Škofja vas 66 ŠKOFJA VAS pri CELJU... Je kdo nabavljal kaj tam? Izkušnje. Hvala in lp.